Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona.

nienawidze jej!

Polecane posty

Gość zraniona.

tak musze sie do tego przyznac ze nienawidze dziewczyny faceta z ktorym llacyzlmnie flirt, w sumie gdyby nie ona to bylibysmy razem wszystko szlo dobrzea ta mala karlica sie wpieprzyla i nie wiem co takiego zrobila ze on juz do niej pobiegl:O bozejak ja jej nienawide!!!!!!!!!!!!

Gość 1985M
a ja nie nawidze żony mojego kochanka

Gość zraniona.
i co on w niej widzi? male to jak krasnal, wlosy w pionie bezguscie totalne:O:O

Gość bułcia
moze mu dala od razu.

Gość ale pieprzysz głupoty autorko
:O:O:O jesteś żenująca :O

Gość zraniona.
jetsem zalamana

Gość jakiejo
jak jej nienawidzisz?

Gość zraniona.
nie rozumiem dlaczego takie laski nachalne male maja cholera najwieksze powodzenie

Gość bułcia
powiem ci tak, bylam w podobnej sytuacji. flirtowalam z jednym gostkiem, ale trzymalam go na dystnas, co by sie bardziej postarał, a nie wszystko na tacy. I co? Po dwoch tygodniach przyszła jedna, wylizała go po 15 minutach rozmowy i są razem do dzis. I badz tu czlowieku madry..

Gość ale pieprzysz głupoty autorko
ale za co Ty jej nienawidzisz? :O za to, że facet wybrał ją a nie Ciebie? Gdybyś była z nim w związku i ona by Ci go odbiła to co innego. Ale tak? Żałosne.

Gość zraniona.
bulcia nie wiem o co chodzi:( ale jestem zalamana taki kurwa maly kurwiszon z wlosami w pionie i co ona takiego ma?

Gość może sobie zrobię
włosy w pionie... ciekawe:classic_cool:

Gość zraniona.
zalosna to jest ona, wyglada jak kulka nienawidze jej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pierdolona mala karlica!!!!!!!!

Gość zraniona.
jak wiatr wieje to te jej pierdolone czarne klaki stoja pionowo bo sa tak zalosnie obciete zeby to ladne chociaz bylo a to taki pasztet ze az mi szczeka opadla jak ja zobaczylam

Gość bułcia
w sensie ze latwiejsze zawsze sa góra * a te kaszaniare to olej, dziewczyna i tak musi miec ciezkie zycie wygladajac w ten sposob xD

Gość zraniona.
chodzila usmiechnieta dziwka pierdolona nienawidze jej!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość może sobie zrobię
zraniona -> wybrałabym na miejscu tego faceta właśnie owe "włosy w pionie" a nie taką zazdrosną żałosną małą zdzirę, klnącą niczym szewc zamiast mózgu masz śmietnik:)

Gość zraniona.
jestem zla to i klne

Gość ja jestem mala i co
ja jestem drobniutka filigranowa , po prostu mala... czasem zastanawiam sie czemu niektore dziewczyny nie znosza tych mniejszych... ja mam tez uczucia, jestem bardzo wrazliwa, wyrozumiala i ja na te wysokie nic ze zlych rzeczy nie mowie, kiedys chialam byc wysoka zostac modelka miec dlugie wlosy i chodzic po wybiegach, juz w dziecinstwie mi to przeszlo.... mimo ze mam 160 czuje sie dobrze w swojej skorze, wiecie w czasach licealnych nawet zostalam miss liceum i miss publicznosci, wiec nie trzeba byc wysokim by byc uwazanym ... pozdrawiam cieplo

Gość mozyczek
wiesz dlaczego ? bo te male to kurwy ktore sie wpierdalaja w cudze zwiazki dlatego:P

Gość zodiakalna waga
boze ludzie:O czasami sie zastanawiam czy na tym forum jest chociaz jedna osoba ktora potrafi zrozumiec drugiego dziewczyna jest zla facet ja olal ikiery=uja nia emocje tyo normalne...dziwne zeby nic nie czula zauwazylam ze cokolwiek sie tutajnie napisze kazdego zgnoicie!

Gość mam tak samooooo
do zodiakalnej wagi- tez zauwazylam, ze cokolwiek sie napisze to gnoja, ja weszlam na kafeterie, proszac o rade czy wyzalic sie i zawsze spotykalam sie z bardzo nieladnymi opiniami, chlopak mnie zostawil, jest mi bardzo ciezko, potzrebuje nie aby ktos dla kopa zezwal, tylko wyrazy wspolczucia, a tu to rzadkosc :(

Gość zodiakalna waga
tak jest niestety jak sie napisze ze jestes ladna to zaraz ze pusta glupia itd jak ze brzydka to ze ma niska samoocene jak facet zostawial to winna jestes Ty bo nie jestes dla niegowystarczajaco dobra i poszedl do lepszej jak sie jest zlym ze zostawil to ze ziejesz nienawiascia ( jak aurotka)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zodiakalna waga - dobrze piszesz.

Gość kr0lowapik
ja kiedys zostalam krolowa podworka i okolicy

Gość zodiakalna waga
a bron boze napisz ze jestes sama to zaraz naskocza ze albo glupia i nikt cie nie chce, alboksiezniczka z wymaganiami albo cos tam ... a sama i ladna to juz pusta:O

Gość kr0lowapik
a jak z kims i brzydko to pelna,no co za ludziki

Gość dawac nie dawac
też kiedyś miałam taką sytuację- spotykałam się z fajnym gostkiem, ale nie było nic fizycznego prócz przelizania się. on wybrał największą pudlicę w szkole która -szczerze- była koszmarna. i koleżanka mi wtedy powiedziała,ze po prostu miała łatwą dupę hehe nie wiem, czy to prawda, ale wtedy mi to wystarczyło