Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parasolka500

Jemu ciężko dojść...

Polecane posty

Gość parasolka500

On może się kochać nawet 1,5 godz a po tym i tak musi zrobić to ręką, aby dojść... Nie mówie już o lodzie... Jeszcze nigdy nie udalo mio sie go doprowadzic do szczytowania przez sekso ralny, na koncu zawsze pomaga sobie reka. :(

Gość buba ruba
No tak.. tak to jest jak się za długo i za czesto trzepało konia... Uzależniło się od rączki i z kobietą to już nie da rady tera....

Gość wewww
e tam ma erekcje czyli jest mu dobrze , a poza tym to ma swoje plusy jak na przyklad dluzszy seks a nie konczenie po 2 minutach

Gość dsg34685
parasolka wejdź mu w doopę i się rozłoż...dojdzie na 100%

Gość parasolka500
Ale on mowi, ze tak czesto tego reka nie robil. A ja czuje sie zle z tym, ze on mnie doprowadza do rgazmu, a ja jego nie :(

Gość parasolka500
musze dodac, ze gasnica sniegowa nierzadko goscilo w mojej pipeczce, czy to moglo miec ewentualnie jakis wplyw?

Gość tez tak mam...
chyba wiekowo jest starszym facetem bo oni tak juz maja. moj misio moze dlugo wiec kochamy sie na rozne sposoby. ja w tym czasie moge miec 2orgazmy. a naj szybciej skonczylby gdybyscie jako ostatni mieli sex analny. a poza tym moze on ma przerosnieta prostate? bardzo szybko facet konczy podczas pieszczenia prostatki. tzn. twoj palec w jego dupci masuje prostatke. dla faceta to szybki odlot.

Gość jestem bum cyk
"tzn. twoj palec w jego dupci " takie określenia mnie rozpierdalają :O masować "prostatkę" :O

Gość tez tak mam...
aha, zapomnialam dodac, ze potem trzeba paluszka umyc, bo troszeczke zalatuje kupa (no, ale tylko troszeczke, ja juz sie przyzwyczailam, takze oblizuje i juz jest dobrze, chyba ze jakies resztki sa, to rzadko zjadam:))

Gość jestem bum cyk
ha :)

Gość tez tak mam...
smiejesz sie czy usmiechasz? nie badzmy pruderyjni, kupa partnera to taka sama jego czesc jak jego oczy, czy penis

Gość parasolka500
a z ta gasnica to co w koncu myslicie??? co prawda otwor mam nieco wiekszy (w zasadzie jeden i drugi, bo w pupe ladowalam zarowki osram, gasnica sie nie miescila a zwykle zarowki za krotkie) ale zeby nawet przy lodziku nie dochodzil???

Gość parasolka500
te posty wyzej to wredne podszywy, wszystkie moje dziurki sa ciasne jak po praniu, mimo ze nie raz (i nie dwa) wsadzalam w nie rozne sprzety (ale nie tak duze, poczawszy od kredek, po butelke z tigera, teraz jest taki nowy design, polecam)