Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitantumia

Jeeezu, uwiodłam kolegę...

Polecane posty

Gość Mitantumia

Nie wiem, co we mnie wstąpiło. Ja jestem grzeczna, spokojna i normalna. Miałam w życiu jeden 2-letni, stabilny związek, z tym jednym chłopakiem spałam, a teraz leczę się z niespełnionej miłości i nawet nie szukam nikogo. A wczoraj byliśmy w kilka osób na piwie, potem się przenieśliśmy do mojego mieszkania i odbiło mi totalnie. Pocałowałam go, a potem zaciągnęłam do sypialni i dawaj. Reszta w tym czasie już spała, chyba się nie zorientowali. Ba, nawet nie wiem, czy on się zorientował, bo był pijany. Po wszystkim poszłam spać do drugiego pokoju, jak się obudziłam jego już nie było, nie dzwonił, nie pisał, zobaczymy się w poniedziałek na uczelni. Ale ja byłam trzeźwa - tylko dwa piwa wypiłam. Jezu, jak ja mu teraz w oczy spojrzę na uczelni...? Nie chcę się z nim wiązać, nie chcę, żeby mnie miał za łatwą... Jeeeeeeeeeeej

Gość ogarnisie
ojej

Gość ogarnisie
a pala mu sie zorientowala?

Gość skokkk
i czym ty się przejmujesz wytłumaczysz się że to był nic nieznaczący sex i tyle nawkręcaj mu że oboje byliście pijani i po sprawie... nie wydaje mi się żeby on był z tego powodu na Ciebie zły bo niby za co ...???

Gość banankka
a miałaś chociaż orgazm ??

Gość idź na żywioł
zrób wielkie oczy i jakby coś mówił, to się obraź i poweidz "no wiesz! chyba ci się śniło..." :D

Gość idź na żywioł
A potem go wypytaj ze szczegółami, ale od niechcenia, jaki ten sen był, bo jakbyś chciała te akcje powtóryzyć, ale na przytomnie, to mozesz mu wmówić, że uwazasz takie sny za prorocze :D :D

Gość spoko przeciez
tez upijam laski, zaliczam, a potem udaje ze nic sie nie stalo ;)

Gość veronique78
Nie łam się kobieto. Jest równouprawnienie. Spotkaj go z podniesioną głową zdobywcy jak gdyby nigdy nic. Zdobyłaś go i tyle (no trudno że w takim stanie, ale taka była dostępność towaru, a po konsumpcji nie ma praw do reklamacji).

Gość dawac nie dawac
daj spokój, niech on się czuje wykorzystany