Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowoloony

chcialem skorzystac z uslug prostytutki ale sie rozmyslilem

Polecane posty

Gość zadowoloony

bo nie chce nabawic sie chorobska jakiegos mimo wszystko

Gość niewolnik111
ja dwa razy korzystałem z usług prostytutek i jednej i drugiej dokładnie wylizałem ( było bosko ), ale zaraz po stosunku miałem stracha i nikomu tego nie życzę- mądrze!

Od kiedy to pisze się "z kąd" A nie "skąd ", coraz wiecej ludzi robi takie głupie błędy :O:O:O:O Żal :O

Gość forumowy romek
no lafirynda taka wygadana niby a nawet po polsku sie wypowiedziec nie potrafi poprawnie :D

Gość niewolnik111
Drogie Panie podobno lizak szuka chętnej na lizanie, szybko się wpisujcie pod jego postem!

Gość ponury rajtar
Brawo chłopak. Nigdy nie idż na dziwki. Poszukaj sobie konkretnej dziewczyny i z nią przezyj swój pierwszy raz.Prostytutka to zło. Sa dziewczyny, za które warto dac wszystko. Nie wszystko złoto, co sie świeci.Uroda to nie wszystko. I uwazaj, abys nie wybrał za żone byłej dziwki. Zmarnujesz sobie życie.Nie wierz w bajki facetów, jak to z nimi super. Chodzą tam, bo żadna konkretna panna ich nie chce. Panuj nad sobą. Żadna dziwka nie da ci miłości. Powodzenia. Podoba mi sie twoja postawa. Bardzo. I co? Można? Ten chłopak to przykład do nasladowania.