Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna 2

Czy macie ten problem?

Polecane posty

Gość niepewna 2

Od niedawna chodzę do ginekologa i mam może banalny problem. Nigdy nie wiem jak się ubrać , to znaczy tak żeby wygodnie się rozebrać i ubrać i nie paradować ... no wiecie z gołą. Czy lepsze są pończochy od rajstop, czy może jakaś halka ,albo długa spódnica do przejścia na fotel. Jak kiedyś poszłam w rajstopach to jak je ubierałam to wydawało mi się ,że gino sie śpieszył , a ja się guyzdralam. I tak zawsze spalę raka zanim wdrapię sie na fotel. Doradźcie coś, mnie jeszcze brak doświadczenia

Gość kafeteryjkaaaa
zawsze ubieram dłuższy sweter lub bluzkę i jeansy... trochę glupio czuję sie w skarpetkach, ale to naprawde nie jest istotne:)

Gość coś
ja zawsze ubieram coś dłuższego co zakrywa mi pupę...a cały dól ściągam w przebieralni :)

Gość Conflux
ja przeważnie ubieram tunikę :) żebym mogła się troche zasłonić jak będę isc na fotel :)

Gość gusiaaaaa123
jak wyglada pierwsza wizyta u ginekolga ?? bedzie mi cos robic???

Gość gusiaaaaa123
czy badania bolą ? prosze odpiszcie

Gość do gusiaaaaa123
powiedz lekarzowi że jesteś pierwszy raz ...jeżeli trafisz na fajnego lekarza wszystko ci wyjaśni

Gość gusiaaaaa123
a jak to jest jak on tam Ci "grzebie" ??

Gość do gusiaaaaa123
bardzo przyjemnie :) :) :))

Gość gusiaaaaa123
czasem jak moj facet robi mi palcówke to mnie strasznie boli . co to moze powodowac???

rajstopy odpadają, ostatnio miałam ubrane jeansowe rurki (ale są na mnie ciut za duże więc szybko je ściągam i wkładam), i podkolanówki. no i jakaś tam góra ale nie pamiętam coś dłuższego chyba

Gość niepewna 2
Dzięki. Matka mówiła mi ,że kjiedyś zakładaqło sie pas do pończoch i pończochy, wtedy tylko majtki z tyłka i już bez dalszego rozbierania. No ale teraz - tak myślałam ,że pończochy i długa spódnica to mogłoby być to. Tylko czy pończochy wypada tak do lekarza. Chociaż na co dzień zdarza mi się nosić normalnie p[ończochy.

Gość dakota-dakota
A to normalne pończochy są zarezerwowane dla pań z erotyków czy jak? To normalna część ubioru, jak rajstopy czy skarpetki i nie ma co być pruderyjnym. Ja zazwyczaj ubieram się normalnie: spodnie i bluzka. Mój lekarz ma miejsce do przebierania się tuż obok fotela ginekologicznego, więc nie muszę paradować przez cały gabinet. A nawet jeśli - lekarz zagląda nam między nogi, to gołej pupy nie widział? Ludzie, przecież oglądania golizny to jego zawód...