Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naiwna24

nieodpowiedzialny mąż

Polecane posty

witam wszystkich mam bardzo duży problem z merzem wogole sie nie interesuje rodziną nie chodzi do pracy pije często wraca po 3 dnich do domu przeprasza a ja mu wybacam nie wiem dklaczego to robie moja córeczka ciągkle sie pyta o tate chciałabym mniec silną wole ale za bardzo go kocham i wiem ze bez ze mnie już dawno by siedział w więzieniu

tak szczrze, to ja na Twoim miejscu to bym go wywaliła z domu, rozwidła sie ale najpierw dała do psychologa -moze to pomoze. Bo jesli teraz juz jest zle, to wierz mi ze bedzie jescze gorzej , a jesli obiecął Ci ze nie bedzie pił, a jednak to zorbił-to zaufajnia nie powinien juz u Ciebie miec. Wiem ze zapewne go kochasz, i jest Ci ciezko- wez sie w garsc i pomóz jemu i sobie..

Gość J_Lo
wywal go, Ty go kochasz ale co z tego jak on ma Cię w dupie, zmarnujesz sobie zycie, a on jest dorosły i sam musi o siebie dbac a nie mieć całe życie niańke

każdy mi to mówi ale ja chyba nie wyobrazam sobie jego z inną nikt mi sie nie podoba i boje sie że będę sama i szkoda mi córeczki bo ona strasznie za nim jest a wiem że jesli sie z nim rozejde to on nawe jej nie odwiedzi

napisałam boje sie byc sama czasem jest takim kochajacym merzem i ojcem naprawde

Gość sama niewiem co dalej
to mu powiedz jasno że albo się zmieni albo odchodzisz jezeli mu zależy to się zmieni

Gość J_Lo
poczytaj siebie sama, żebrzesz o miłośc pijaka który ma Ciebie i dziecko w dupie, wywal go, ułozysz sobie zycie na pewno, życie ma sie jedno, szkoda je marnowac dla pijaka a dziecku poszukaj lepszego ojca. Jako córka alkoholika nienawidziłam swojego ojca i nie raz błagałam matke zeby sie z nim rozwiodła, wiec sie zastanów czy aby na pewno pijak ojciec jest taki odpowiedni dla Twojej córki

Gość sama niewiem co dalej
nikomu nie jest łatwo ale w takiej sytuacji musisz być twarda bo jeszcze może się wszystko zmienić a pomyśl o córce jaki on jej przykład daje i ty też pokazujesz że można dać sobą pomiatać

Gość mila-agata
i latwo zrobić

Gość J_Lo
takie decyzje nie sa łatwe ale lepiej odejść niż zmarnowac życie sobie i dziecku, ja nienawidzę pijaków, dla mnie decyzja byłaby łatwa

Nie chce tutaj przedstawiać jakiejś tragicznej wizji ale twoja historia autorko skojarzyła mi się z pętlą, którą masz na szyi i która powoli się zaciska. Masz córke możliwe że pojawi się kolejne dziecko a z takim mężem którego ty masz a raczej nie masz nie da się żyć i wychwywać dzieci. I ty też dostajesz nieźle po dupie od niego, po co ci taki ktoś, co ty siostra miłosierdzia jesteś czy jaka cholera ?

Gość do naiwna24
Z przykrością muszę stwierdzić, że Ty nie jesteś naiwna, ale GŁUPIA! No sorry, ale taka prawda. Piszesz, że mąż nie interesuje się ani Tobą, ani dzieckiem. Prosiłaś o radę, więc ją dostałaś - ZOSTAW GO! Ale do Ciebie to nie dociera. Twoja odpowiedź to "łatwo powiedzieć". Po co tu właściwie napisałaś? Oczekiwałaś, że ktoś Cię pochwali i napisze, że dobrze robisz. ROBISZ ŹLE. Jak nie potrafisz zadbać o siebie, to pomyśl chociaż o dziecku. Według mnie zupełnie nie dojrzałaś do żadnego poważnego związku. Twoje argumenty są powalające. "każdy mi to mówi ale ja chyba nie wyobrazam sobie jego z inną nikt mi sie nie podoba i boje sie że będę sama". Aż płakać się chce, jak się to czyta.

wiem że wszyscy macie racje byłam w ciąży ale usunełam złuje tego bardzo bo moje dziecko by miało teraz 4 miesiące dowiedziałam sie w tedy że on z moja koleżanką zdradzał mnie zostawiłam go w tedy raz przepłakałam dużo nocy i nie chciałam wychowywac sama przyszedł puzniej z kwiatami i przepraszal mnie ja mu głupia wybaczyłam wiem ze sama z siebie robie ofiare jestem nawe ładna wielu meżczyzn sie chciało ze mna umówić ale ja nikogo nie chce

Gość J_Lo
i jeszcze Cię zdradza, rany dziewczyno obudz sie!! co on jeszcze musi zrobic zebys odeszła, bedziesz czekała az Cię pobije albo skrzywdzi dziecko?? za cholere nie rozumiem takich kobiet, ja bym go wywaliła na zbity pysk