Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dziwaczny problem

Strasznie dziwny problem-burczenie w gardle

Polecane posty

Gość mam dziwaczny problem

Mam to od dziecka,taki dziwny odgłos powstajacy właśnie w gardle,brzmi jak burczenie brzucha.Nie umiem określić w jakich sytuacjach tego dostaję,kiedys myślałam,że po napojach gazowanych,ale teraz widzę że nie tylko,właściwie to chyba bez przyczyny.To bardzo krępujące kiedy ktoś jest blisko mnie.Nie znam nikogo kto miałby tak samo.Moze ktos z was ma taki sam problem lub wie co to może być?

Gość sfdgfhfhghf
ja mam to, ale chyba glownie wtedy jak jestem glodny tak jakby zamiast burczenia w brzuchu... ale tez ciekawi mnie to skad to sie bierze, i czy to nie jakas choroba ?

Gość kklspopa
Też tak mi się robiło jak miałam lamblie.

Gość tez mnie ciekawi

takie jakby gulgotanie jak w zlewie gdy odchodzi woda? :o bo ja miałam coś takiego...strasznie krępujące bo nie wiedziałam kiedy to nadejdzie...i najgorzej gdy było cicho w jakieś sali i tylko ten gulgot :o

Gość sjbdjufd
nic się nie przejmuj , nie jesteś sama .. jest duzo takich osób co tak mają , ja naprzykład też tak mam i bardzo mnie to denerwuje ;/ mi się wydaje , ze to jest dlatego , że jeszcze nigdy nie bekłam moze to jest dziwne , ale prawdziwe ;) , wcześniej wlaśnie myślałam , ze to jest po napojach gazowanych , ale zauważyłam , że nie tylko nawet po jedzeniu , nawet jak rano wstaje napije się wody niegazowanej to tak mam ;/ i także nie wiem co z tym zrobić ..

Gość gość
mam to samo i też nigdy nie odbiło mi się głośno... tylko to straszne burczenie :/