Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blady horyzont wyznacza nam

Czy naprawdę tipsy wydłużaja płytkę paznokcia??

Polecane posty

Niby jak??Przeczytałam tak na wizażu,ale tam co druga jest kosmetyczka,wiec nic dziwnego,że polecają

Nie, jedynie zniszczą. Przez miesiąc po zdjęciu łamały mi się paznokcie, a płytka była cienka jak folia używana do produkcji reklamówek...

A to to wiem,ale mogłabym sie poświęcić gdyby na serio miały sie wydłużyć

Gość wklejacie zdjecia dloni

Co?A po co?Won z mojego topiku :P

Po pierwsze plytke paznkciową nie przedłuża tips, tylko żel lub akryl robiony na formę, wtedy przedłużenie jest możliwe i wygląda to napradę bardzo ładnie, a najlepszy efekt uzyska się jeszcze jak się doda kamuflażu. Czyli odpiweidz na Twoje bytanie brzmi Tak.

Gość dobry jest balsam do paznokci
Tisane na zniszczone. Tipsow absolutnie nikomu nie polecam, jedynie w wypadku gdy na przyklad zdarzyla sie przykra niespodzienka w postaci ulamanego paznokcia a idzie sie na wesele czy gdzies tam gdzie chce sie wygladac ladnie i elegancko, to wtedy na raz mozna sobie pozwolic, takie kolo ratunkowe. a na codzien to jest bardzo glupi pomysl

Gość jhgvjurwegj
ms. jones gadasz głupoty bo pewnie nic o tipsach nie wiesz, tyle co uslyszalas od kolezanek:P ja robilam tipsy przez rok bez przerwy, u jednej kosmetyczki, dokladnie 12miesiecy i ani dnia nie mialam odstepu, przychodzilam zdejmowac stare i od razu naklejalam nowe...paznokcie w stanie idealnym! mocne, twarde, zadnych problemow.niestety moja kosmetyczka wyjechala i musialam isc do innej, wyprobowalam niby te ,,sprawdzone,, w efekcie mam zamiast paznokci papierki. nie tipsy niszcza paznokcie tylko kiepskie kosmetyczki

jhgvjurwegj - zgadzam się z Tobą w 100% ! :) Bo one zbyt mocno piluj plytkę i tak to jest.

Gość jhgvjurwegj
dokladnie.... przeciez jak za kazdym razem gdy mi robi nowe paznokcie, piluje polowe plytki to oczywiste ze po trzech takich zabiegach nic z paznokci nie zostaje:)

Gość jak za bardzo ścieniają
płytkę piłując ją bez opamiętania.

Gość jhgfdtf
przecież płytki się nie piłuje :o

piłuje się tak by ją zmatowić takim blokiem by było lepsze wiązanie między żelem czy akrylem, miałam na szkoleniu to wiem bo szkolenia prowadziła babka która skończyła szkołę tipsów i sama mówiła że to kosmetyczka niszczy paznokieć a nie tipsy.

Gość piłuje piłuje