Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cddgvbhnjmk

test ciazowy

Polecane posty

Gość cddgvbhnjmk

Kochane, robilam dwa rozne testy ciazowe - wychodzi mi jedna kreska, a po 10 minutach druga (slaba). W instrukcjach jest napisane, zeby nie odczytywac wyniku po 3 czy tam 5ciu minutach. Prosze o pomoc w interpretacji.

Gość kiara1_2006
Witaj wydaje mi sie ze po 10 minutach jest w miare wiarygodny ale juz raczej nie dłuzej niz 10 minut :-)

Gość cddgvbhnjmk
moze jednak nie.... brzch mnie boli jak przed okresem (powinnam go miec jutro, albo pojutrze), wiec moze nie jestem....

Gość lesli x
Ja miałam dokładnie tak samo. Dzień przed oczekiwanym okresem słaba kreska pojawiała się po 10 minutach. 3 dni później po paru sekundach. Jak dla mnie jesteś w ciąży. Gratulacje:-)

Gość cddgvbhnjmk
no to swiat stanie na glowie....

Gość pije kawe w domu
a ja mysle, ze nie jestes. po 5 minutach test jest do wyrzucenia!!! dziewczyny, nie mieszajcie jej w glowie!!

Gość jak jest napisane
3 to 3 minuty, jak 5 to 5. Najwyżej za kilka dni powtórz, jak nie dostaniesz miesiączki.

Gość wwuwuuw
mialam tak samo, wyszla jedna kreska, zostawilam test w kuchni a po ok 10-15 min pojawila sie druga. Syn ma juz prawie roczek :)

Gość cddgvbhnjmk
Kochane, no to robie trzeci test (mam go w rece), zobaczymy co pokaze.....

Gość lesli x
Daj nam koniecznie znać.

Gość cddgvbhnjmk
jedna wielkia krecha....

Gość cddgvbhnjmk
a juz sie w zasadzie zaczynałam cieszyc... ech, poczecie czlowieka to naprawde trudna rzecz :)

Gość lesli x
No to chyba dobre wieści???? Nie jestem do końca pewna czy chciałaś być w ciąży czy nie... ale wydaje mi się że chyba nie... Teraz musisz poczekać na okres. Pisałas że powinnaś go dostać dzisiaj albo jutro. Tak naprawdę to będzie najleszy znak że nie jesteś w ciąży i nie ma się czym martwić.

Gość lesli x
A ja naprawdę tam miałam że miałam słabiutką kreske na dzień przed terminem okresu. Pojawiła się po 12 minutach. A po kilku dniach powtórzyłam i miałam piekne 2 kreski po kilu sekundach. Tak że czasem może tak się zdarzyć.

Gość cddgvbhnjmk
A bo ze mna tak jest, ze sama nie wiem.... Z jednej strobt BARDZO chce bo 31 lat bo czuje, ze chce.... a z drugiej strony - praca, przyzwyczajenia itp. Niejedna wie pewnie o czym mowie :) ale chyba bardziej chce niz nie chce, inaczej bym się zabezpieczala podczas stosunkow :)