Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarynkaaa

Jaka modlitwe moge odmawiac..

Polecane posty

Gość katarynkaaa

aby Bog mnie wysłuchał i zesłał mi moje maleństwo na świat?? I proszę i Was o modlitwę za nasze małżeństwo,aby je Bóg umocnił maleńkim cudem..

Gość mikiiim
ok:)

Gość justasrusta
Bezdzietność Przenajświętsza Trójco, okaż swą łaskawość Ty, co możesz wrócić wzrok niewidomemu Zazielenić skały falującą trawą Daj dziecko tej nocy domowi mojemu Napełniłaś lasy kwiecistym spokojem Aby się pod lato w owoc zawiązały Jeśli nie ma granic dla wszechmocy Twojej Czymże jest dla Ciebie jedno dziecko małe Już pulsują pstrągi w ikry ciemnych smugach Z twardego orzecha wije się leszczyna Ptak z ciepłego żółtka na świat się wykluwa O synu Maryi, błagam Cię o syna Już żyto kiełkuje, żołądź w dąb się zmienia I w złocistym ziarnie dźwiga się pszenica Gdy cały świoat żyje w cudownym zbudzeniu Czy tak trudno dziecko obudzić, do życia Tylko ślub zakonny bezdzietność rozgrzesza Piękność bez owoców to piękność umarła Choć bezdzietni często bogactwem się cieszą Zostaną jałowi jako wyschłe ziarna Nie tak straszne piekła największe cierpienia Jak straszne czekanie, samotność bez dzieci Jest jak pośród łąki jałowość kamienia Człowiek, co miłości nie zostawia w świecie O dwie tylko łaski proszę Boże Wieczny Daj mi kiedy umrę niebieską dziedzinę I tak jak poetom płaci się za pieśni Za mój wiersz-modlitwę odpłać mi się synem Proś ze mną, Maryjo - Matko Boga miła Aby dał mi dziecko i był mi łaskawy Któraś w łonie Boga-Człowieka nosiła Pozwól mi po sobie potomka pozostawić O Brygido święta - patronko wielbiona Wybłagaj mi syna za moje modlenia Nie pozwól mi zostać z pustymi rękoma Uproś mi tę łaskę u Boga Stworzenia. Giolla Wright de Macnamee, koniec XIII wieku, Irlandia tłum. Małgorzata Goraj-Bryll

Gość katarynkaaa
Dziekuję:)Jestescie kochani!

Gość mikiiim
Nowenna zawierzenia Najświętszemu Sercu Jezusa O, Panie, Jezu Chryste, Twojemu Najświętszemu Sercu powierzam tę intencję (...). Spójrz tylko na mnie i uczyń to, do czego skłania Cię Twoje Serce... Niech Twoje Njświętsze Serce zadecyduje... Liczę na Nie... Pokładam w Nim ufność... Rzucam się w Jego Miłosierdzie. panie Jezu, Ty mnie nie zawiedziesz. Najświętsze Serce Jezusa, ufam Tobie. Najświętsze Serce Jezusa, wierzę w Twoją Miłość do mnie. Najświętsze Serce Jezusa, przyj Królestwo Twoje. O, Najświętsze Serce Jezusa, proszę o wiele łask, lecz najbardziej żarliwie błagam o tę. Weź ją, umieść w Twoim Najświętszym Sercu. Kiedy Ojciec Przedwieczny zobaczy ją pokrytą Twą Drogocenną Krwią, nie odrzuci jej. Nie będzie to już moja prośba, ale Twoja, o Jezu. O, Najświętsze Serce Jezusa, pokładam ufność w Tobie. Niech nigdy ine doznam zawodu. Amen.

Gość mulataaa
a tobie to co, gorzej. Może zgłoś się do psychiatry.

Gość ljkjjkjhkljh
polecam nowenne do Matki Bożej Gidelskiej. Odmawia się ją przez 9 dni. 2 znajome które długo nie mogły mieć dzieci po tym zaszły w ciążę. Mi lekarz w połowie ciąży powiedział, że nie ma szans na utrzymanie ciązy. Wtedy zaczęłam odmawiać ta litanię i donosiłam córeczkę do 37tygodnia. http://www.gidle.dominikanie.pl/nowenna.html Ja miałam jeszcze wino w którym zamoczona została figurka MBG (oczywiście mnie piłam go tylko przemywałam usta)

Gość musztarda
Ja pierdzielę...

Gość +koko+++++
mulata kobieta potrzebuje nadziei i wiary a Ty od razu wysyłasz ją do psychiatry. ty sie lecz. http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html polecam modlitwę do św. Dominika. siostry jak się je poprosi wysyłają także pasek (tasiemkę) poświęconą. Razem z tekstem modlitwy. Mi pomogło.

Gość +koko+++++
mulata kobieta potrzebuje nadziei i wiary a Ty od razu wysyłasz ją do psychiatry. ty sie lecz. http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html polecam modlitwę do św. Dominika. siostry jak się je poprosi wysyłają także pasek (tasiemkę) poświęconą. Razem z tekstem modlitwy. Mi pomogło.

Gość musztarda
Ja pierdzielę...

Gość ioupiop
pierdziel dalej może coś Ci z tego wyjdzie

Gość gygygy
:-)

Gość musztarda
Wolę pierdzielić, pier.... takie głupoty.

Gość co za beznadziejne typy
ty to jak wałęsa, modlisz się na pokaz. Ja jak się modlę to po cichu, w spokoju w domu, a nie od razu żeby wszyscy widzieli. To robisz to na pokaz dla innych czy dla siebie. Jaką nie zmówisz modlitwe to będzie dobra, Bozia wie dobrze o co ci chodzi.