Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna mysz kościelna

tak mi sie chce cos slodkiego

Polecane posty

Gość chce ci pomusz
ignorujesz moją pomoc? to przykre:(

Gość w tesco sa tanie słodycze
MYSZA dlatego uwazam, ze nie powinnas się krępować :)

Gość lalalal
Ten takst z szamponem z czarnej rzepy i tuszem wyschnietym trochę przestylizowany. Tak rodzice daja mi ok 400 zł na m-ac na WSZYSTKO łacznie z chemia, art. higienicznymi i rach. za tel . Mysza napisała ze ma 200 zł na dwa tyg ja tez tyle mam.

lalalal w tych 400 zl miesci sie tez opata za prąd i gaz w butli 50zl na miesiac

pozatym są takie miesiące ze wydaje sie mniej a są takie miesiace ze nie starcza te 400zl roznie to jest nie mozna przewidziec czy w nasstepnym miesiacu wydasz 400 zl czy 450 !! ja staram sie oszczedzac jak moge

Gość lalalal
Ok!!! Jeżeli tak jest, to ok!! Po prostu ja mam takie odczucie , ze ten post jest taki nieprawdziwy. Po prostu bieda nie jest wg mnie smieszna a ten post dużo uwagi sciągnąl na ten temat, bo sa po prostu ludzie ktorzy są wrażliwi na krzywde innych ludzi. Ale to moje zdanie... Mam nadzieje ze nie jest to kolejna prowokacja... jezeli tak to trzymaj sie mysza!!!! bedzie lepiej

oj MYSZA MYSZA jak bedziesz chciala, to mail podałam, wystarczy, ze napiszesz, i ja pisze powaznie, wiec mozesz byc spokojna milego wieczoru zycze :)

Gość lalalal
mysza a tak w ogole jezeli bedziesz miała ochote nastepnym razem na coś słodkiego to ja robie sobie takie grube placki naleśnikowe ( amer. naleśnniki) dajesz troche maki, jajko i mleko smazysz i z dzemem jesz :))) tanie i dobre!!!!!! pozdr

to jest prawdziwe no ale nie musicie wierzyc, dziekuje wam za wszystkie cieple slowa :) to mi dodało otuchy a teraz klade sie juz spac, wszystkim zycze dobrej i spokojnej nody trzymajcie sie buziaki

Mysza, pomyśl o tym :) papa :)

Gość Słodto rzerca
na gorące dni mleko z cukrem 5 łyrzek i do zamrarzalnika mmmmmmmmmmmm pychota smakuje jak lud mleczny taki prawdziwy i jeszcze jedem kogiel mogiel jajko surowe do szklanki cukier 5 łyrzek i dokładnie wymieszać