Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eskaixa

boje sie zrobic test ciazowy

Polecane posty

Gość eskaixa

mam problem podejrzewam ciaze i boje sie zrobic test ciazowy , bardzo sie boje :(

Gość To ZRÓB
Ten tes jak njaszyciej, najgorsze jest zyc w niepewnosci!

Gość eskaixa
masakra bardzo sie boje , bo to stres :( ogromny stres

Gość maskara lash
nie bój sie , bedziesz wiedziala moze niepotrzebnie tak sie martwisz , ile ci sie okres spoznia?

nie bój się :):) Dasz rade im dłużej zwlekasz tym bardziej dolujesz siebie, być może niepotrzebnie :)A podczas takiegos stresu okres na bank nie przyjdzie :):)

Gość eskaixa
napisze od poczatku jak to było --10 dni przed okresem kochałam sie z chłopakiem , miał prezerwatywe i mimo tego wytrysk mial na zewnątrz cykle mam 31 dniowe -po tym jak sie kochalismy , to dostałam okres zgodnie z czasem z jakim miał sie pojawic , normalny 6 dniowy okres z ogromnym bólem brzucha po okresie juz niewspółzyłam , od momentu stosunku minęło 21 dni , chce zrobic test ale bardzo sie boje a podejrzenia ciazy mam poniewaz od kilku dni boli mnie zołądek i brzuch i mam mdłosci i czesto ide do WC , I DLATEGO SIE BOJE I JESTEM SENNA OSTATNIO jestem załamana

Gość eskaixa
juz niewiem co mam myslec :(

wg mnie ( a doświadczenie mam, ponieważ sama już nie raz cieszylam się że będzie dzidzuś, a tu jednak lipa) bardziej wygląda mi na wmówioną ciąże ( nie obrażając Cię) ponieważ kobieta tak już poprostu ma :( jeżeli obawaiamy się ciąży nasz organizm z każdym dniem obawy wskazuje nam coraz więcej objawów ktore są tak naprawde urojeniami z Naszej psychice. Dla własnego spokoju i dla własnego dobra zrób ten test i miej to z głowy nie będziesz musiała się martwić o to. Jeżeli test będzie negatywny to po kilku dniach powinno sie wszystko uregukowac a jeżeli nie potrzebna będzie wyzyta u lekarza .

Gość kurszynka
nie jestes w ciąży !!!

Gość eskaixa
obym tylko nie była w ciazy , martwie sie , tyle sie teraz słyszy o okresie podczas ciązy .. :( dlatego kupiłam test bo pewnosci nie mam

Gość eskaixa
:(

nikt nie powiedział że jeżeli kobietę boli brzuch odrazu jest w ciąży, powiem Ci że nie łatwo jest zajść , ja się staram i coś mi nie idzie wieć to też jest troszkę przereklamowane.

Gość eskaixa
emisia , ojej , no moze masz troszke racji , skoro pragniesz miec dziecko , to zycze ci owocnych staran i zdrowego pieknego bobasa :) , natomiast ja wolałabym nie byc w ciazy ... :O:O:(

Nie dziękuje ;) Wiem że nie wszyscy tego pragną, lecz przez tą niechęć stajamy się coraz bardziej wystraszeni i nie potrafimy popatrzeć na daną sytuacje pod innym kątem ;) Radze zrobić dla siebie samej test wtedy będzie wiadomo co dalej robić z ta sytuacja.

Gość eskaixa
emisia , jejku tak sie boje :O, ale dziekuje ze mi odpisałas w temacie

Nie ma za co :) mam nadziejeze test wyjdzie po Twojej mysli:):) Pamiętaj że najlepszą porą na robienie testu jest poranek zaraz po przebudzeniu i z pierwszego moczu

Gość eskaixa
wiem wiem , ze pierwszy mocz z nocy najlepiej nadaje sie na test ciazowy , wiem , trzymaj kciuki abym nie musiala sie martwic , a ja trzymam za ciebie , abys jaknajszybciej doczekała sie brzdąca , ok? :)

Oczywiście :):):) Daj znać jaki wynik, jaki by nie był zawsze możesz napisać i poradzic sie co dalej robić :):) Powodzenia:*

Gość eskaixa
nie dziekuje i tobie tez powodzenia i ciesze sie ze mi odpowiadałas tak z kultura , bo nieraz sie czyta rózne wyzwiska typu "po co małolato do łózka sie pchałas..... " dzieki i pozdrawiam , ja uciekam ide na pizze z kolezanką papa

Nie ma za co dziękować po to zakłada się konta na takich stronach żeby kulturalnie porozmaiwac i w miarę możliwości pomóc lub samemu zapytac o rade:) Smacznego życzę

Gość balerina19
Mam ten sam problem. Strasznie się boję, ze i mnie trafiło. Spóźnia mi się okres (4 dni - Boże jaka panikara), ale oprócz tego bolą mnie skutki przy dotykaniu, gdzie wcześniej czegoś takiego nie miałam, cały czas chodzę zdenerwowana. Boję się, bo tydzień po ostatnim okresie kochalam się z chłopakiem bez prezerwatywy, tyle ze koniec był na zewnątrz ( bardzo tego planowaliśmy). Nie mam odwagi pójść do apteki po test. Ratunku

Myślę,że nie jesteś w ciązy...a okres w ciazy to chyba jednak często plamienie implantacyjne,które kobiety z okresem mylą,ale podobno trudno jest go pomylić bo okres jest duzo bardziej obfity wiec jesli był taki jak zwykle to mysle,że nie jestes w ciazy.Ja też się boję,że własnie wpadłam,zajrzy ktoś na mój temat?

Gość balerina19
Już popadam w paranoję. Chciałam pójść do lekarza po tabletki antykoncepcyjne ale ze względu na bliska @ zrezygnowałam. Zrobilabym test ale się boje a do lekarza nie pojde teraz bo jak się okaże ze wpadliśmy to będzie większy problem. Wolę po @. Potrzebuje wsparcia :(

Ja tak samo :( Miałam iść po tabletki,a teraz to nie wiem...zostało mi 8 dni do kresu i jakoś musze sie przemęczyć... A jak sytuacja u Ciebie wyglada dokladnie?A już przeczytałam...jakiś tydzień po okresie chyba właśnie są dni płodne niestety,ale może Ci sie udało,skoro nie skończyl w Tobie...u mnie było tak Uprawiałam seks w 16 dniu cyklu (29-30dniowego).Zawsze zabezpieczaliśmy sie prezerwatywą,tym razem jednak był stosunek przerywany.Wiem,że to żadna metoda antykoncepcji i już nigdy więcej tego nie zrobie...to nie na moje nerwy,a ryzyko ciązy też nie małe... Czy uprawiając seks właśnie w 16 dniu,i było to 15 lutego,bez wytrysku w środku, jest duże prawdopodobieństwa zajścia w ciąże? Dodam tylko,że owulacje według takiego kalendarzyka powinnam miec 10 lutego,ale podejrzewam,że była 9 lutego bo bolał mnie brzuch na dole z lewej strony.Ogólnie okres mi się w tym kalendarzyku zawsze zgadza,tak samo jak dni płodne,poznaje po śluzie. Teraz zostało mi 8 dni do okresu i nietsety boje sie,że zaszłam w ciąże :/

Gość balerina19
Póki co jeżeli nie mialas terminu okresu jeszcze to nie ma się czym martwic. Poczekaj do wyznaczonego terminu i jeżeli po nim się spoznial to dopiero wtedy będzwiesz się mogła martwić :) Tak niby łatwo napisać ale wiem co czujesz ;) Jeszcze dodam od siebie ze seks uprawialismy 24 stycznia (tydzień od pierwszego dnia okresu, 4dni po ostatnim dniu. Matko wszystko z desperacji wyliczyłam.) Dni płodne wg mojego kalendarzyka miałam od 31 stycznia. Wcześniej tez zdarzało mi się ze okres mi się spóźnia nawet do tygodnia ale teraz wpadam w paranoję przez ten brak gumki. Ciąża w moim wypadku to najgorsze rozwiązanie bo jestem w maturalnej klasie i zamierzam isc na wymagające studia chłopak tez ma poważne plany i dziecko teraz to zły pomysl

To chyba mamy podobną sytuacje może napiszesz do mnie na email? :)

A jesli chodzi jeszcze o Ciebie,to przez stres może Ci się spoźnić jeszcze bardziej, u mnie to samo,ale nie potrafie się nie stresować...