Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eskaixa

boje sie zrobic test ciazowy

Polecane posty

Gość Zaniepokojona bardzooo
Witam. Nie mogę znaleźć odpowiedź na moje pytanie, liczę na to że tu ja uzyskam. Jestem pięć miesięcy po porodzie, nie karmilam piersią więc okres miałam normalnie. Miesiąc temu kochaliśmy się z mężem i finał zakończył się w środku nie zdążył wyciągnąć. Odrazu po stosunku poszłam do łazienki zrobiłam Siku i wymylam pochwę w środku. Czy pomimo tego mogłam zajść znów w ciążę.? Okres mi się spóźnia, boję się zrobić test, często też klucimy się z mężem mam wtedy straszne nerwy to może być wynik stresu z tym spozniajacym się okresem.? Odpowiedzcie , nie chce kolejnego dziecka :((

Gość gość
owszem mogłaś zajść w ciążę.oddanie moczu ani płukanie pochwy nic nie dało. Zrób test bo innej opcji nie ma!!

Zrobiłam test, wyszedł negatywny ale okresu nie ma , czy jego brak mogą powodować nerwy.? Bo okres powinnam dostać 2 tygodnie temu, nie wiem co się dzieje!;(

Czy to możliwe że przez nerwy może tyle czasu się spóźnia.??

Gość gość
do lekarza się umów. nie wiadomo co sie dzieje -moze to hormony a może stres lub coś innego.

Rano zrobię kolejny test może ten być zły . tyle że jak wyjdzie pozytywny czy istnieje jakaś strona w Internecie gdzie można kupić tabletki poronne bez żadnego problemu.?

Gość gość
Seks przerwany nie jest środkiem antykoncepcyjnym. Może to hormony pociazowe się nie wyregulowaly.

Gość Gość gościem potrzebuje pomocy
Niedawno podczas współżycia, niestety pękła nam prezerwatywa boję się zrobić test a okres spóźnia się już 4dzien. Nie chcę mieć teraz dzieci. ;((. Nie mam odwagi spojrzeć na wynik testu.

Gość gość
Jeśli jesteś gotowa na współżycie to powinnaś być gotowa na dziecko. Nie ma 100% skuteczności podczas jakiejkolwiek antykoncepcji. Zrob test. Co się stało to się nie ostanie jak to się mówi. Zwlekaniem nie wplyniesz na wynik testu.

Gość gość
Witam! Może mi pomożecie, miałam taki przypadek ze chłopak ,,jeździł” mi prąciem w środku pochwy nie miał wytrysku ale nie mieliśmy gumki byłam dwa trzy dni po okresie wychodzi ze miałam dni nie płodne zażyłam tabletki 4 jako metoda yuzpe na drugi dzień ale dalej się boje ze jestem w ciąży co mam zrobić ?

Gość Cleo1976
Gościu z powyżej.Jeżdżenie prąciem wewnątrz pochwy nazywa się stosunek przerywany i NIE JEST dobrą metodą antykoncepcji.Dużo lepiej jest użyć prezerwatywy, jeśli nie jesteś pewna na 100% swojej niepłodności.Dwa-trzy dni po miesiaczce można już mieć dni płodne, to zależy od długosci cyklu.Niektóre kobiety (zwłaszcza jesli mają cykle krótsze niż 28 dni) zachodzą w ciążę nawet ze współżycia w czasie miesiączki.A to dlatego, że plemniki żyją w ciele kobiety 3-5 dni i mogą doczekać do bardzo wczesnej owulacji.Ja tak zaszłam w ciążę.Trzeciego dnia po zakończeniu miesiączki wystąpiła owulacja.Metoda Yuzpe jest dość skuteczną metodą hamowania owulacji, ale na przyszłość w takich sytuacjach doradzałabym raczej pigułkę "po"-jest skuteczniejsza i ma mniej ubocznych działań.Co masz teraz zrobić? Odczekać 2 tygodnie i wykonać test.Jeżeli sądzisz, że nie było wytrysku wszystko powinno być ok.

Gość gość
Obawiasz się, że to ciąża? Masz pytania? www.netporadnia.pl