Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_Księżniczka

Kłykciny Kończyste w jamie ustnej

Polecane posty

Gość Mała_Księżniczka

Witam i proszę o pomoc, nie zdążyłam się jeszcze wyleczyć się z kk z okolic sromu, a już zauważyłam je pod językiem :( Jestem załamana, tym bardziej, że nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat jak się to leczy?!, do jakiego lekarza się zgłosić itp Będę wdzięczna za każdą informację i to najlepiej jak najszybciej, bo odchodzę od zmysłów, co 5 min zaglądam "pod język" i sprawdzam czy aby czasem nie urosły :( Nie mam już siły :(

Gość liisia555
uwazaj z kim bzykasz sie bo to od tego zarazasz sie

Gość Mała_Księżniczka
Wiem, że kk to choroba przenoszona drogą płciową, wiem, że zaliczana jest do chorób wenerycznych, wiem, że dotyczy bardzo dużej ilości ludzi, wiem,że większość zakażonych nawet nie wie, że nosi w sobie(rozsiewa) tego cholernego wirusa - ja to wszystko wiem, dlatego komentarze tego typu są zbędne, proszę tylko o informacje jak LECZY SIĘ KK WYSTĘPUJĄCE NA SPODNIEJ CZĘŚCI JĘZYKA I DO JAKIEGO LEKARZA NALEŻY SIĘ ZGŁOSIĆ???? I to wszystko, naprawdę nie potrzebuję umoralniej, wystarczy mi świadomość, że dzieki temy wirusowi, wzrasta prawdopodobieństwo raka szyjki macicy :(