Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 5, 2009 z Kubicą :D a potem zajął trzecie miejsce w wyścigu wracając metrem z radością przeczytałam że podczas treningu w Turcji wykręcił trzeci czas!!! proroczy sen to był, zaiste... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 5, 2009 za co Go kochasz? :> ja tez miałam dzisiaj pierwszy erotyczny sen i to z kobietą serio :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 ozesz ty :D ja nie mam snow ze slawnymi osobami :( :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 5, 2009 wolałbym z jaredem ale cóż jutro spróbuje czasami tak ma nad ranem jak jestem niedobudzona że moge jakby sama troche kierowac tym snem, macie tak ? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 5, 2009 uwielbiam go ;) ale wolałabym całować się z Markiem Weberem :P http://i.wp.pl/a/f/jpeg/19455/f1_kierowcy_2008_mark_webber_470.jpeg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kirkorzyca Napisano Czerwiec 5, 2009 hehe, a ja po obejrzeniu kilerow 2 bodajze snialm ze szakal:D przychodzi noca do kuchni i chowamy sie za drzwiami otwartej lodowki i sie calujemy:D bosko bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 a widzisz Lusi !...calowalas sie z nim dlatego tak cienko wypadl ;)....rozkojarzony jechal :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 trzeba bylo ze mna sie calowac ;)...zajalbym pierwsze miejsce niosac bolida na plecach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wawelski Napisano Czerwiec 5, 2009 a zakorkowałeś go wackiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z kubica to niemożliwe Napisano Czerwiec 5, 2009 on ma taki wielki nos że by cie odepchnął, nie da sie pocałować kubicy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalinkaczerwona Napisano Czerwiec 5, 2009 a ja bym chciala sie calowac z Danielem Craigiem.. mmmmm :) http://www.celeb-ratings.com/wp-content/uploads/2009/02/daniel_craig.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusesita lepszy Napisano Czerwiec 5, 2009 rydz niz nic :-) (znaczy lepszy Robert niz Marc ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Czerwiec 5, 2009 Mnie się śnił seks z Rylik.. ale nie wiem jakie potem miejsce zajęła.. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Myrevin >> :)... ze zrozumialych wzgldeow byla wyczerpana , polegla w pierwszej rundzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 5, 2009 macie czasem prorocze sny? dlaczego zatem nie przyśni mi się wygrana w totka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 mam :)....snilo mu sie ze druga schoda w znanym mi budynku jest ruchoma .....rankiem pamietajac sen ominąlem druga schodzac z pierwszej na trzecia .....heheh i to byl moj blad :D...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dolores Milagros Napisano Czerwiec 5, 2009 a co Ty bys z takimi pieniazkami zrobila duze pieniadze to przeklenstwo jest :-( nic dobrego :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Czerwiec 5, 2009 Ze względu na moją sympatię do pani Agnieszki, lepiej żeby nie był proroczy. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach