Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa wna slubach

jak wam sie podoba ta suknia

Polecane posty

Gość nowa wna slubach
nikomu sie nie podoba?:(

Gość dobrze wkleiłaś link
a suknia fajniejsza byłaby bez tego czegoś na szyi.

Gość tyht
nie w moim typie :/ góra mi sie nie podoba

Gość saphe
Dość ładna ale widziałam ładniejsze ;) No i tył dość niepraktyczny, jeżeli ma być również do tańczenia.

Gość nowa wna slubach
to na szyi mi sie srednio podoba ale ogolnie krój na modelce..podobaja mi sie proste kroje a nie moge nic znalezc

Gość nowa wna slubach
dla jednego moze byc okropna dla innych ładna ogolnie chciałabym cos podobnego raczej skromnego najlepiej nie białą ...

Gość kolalicja
no mnie tez sie srednio podoba... tzn nie jest zla ale nie na moja figure wiec odpada :P

Gość nowa wna slubach
hehe ja tez nie mam takiej figury ale wszystik sie stresuje wiec szybko schudnę do slubu...:D

Krój piekny, bardzo kobieca linia, ale te hafty... to wyglada jakos \"ordynarnie\" \"ciężko\" w zestawieniu z taka ładną suknią. Ale moja suknia na zdjęciu na modelce tez wyglada nieładnie więc może to kwestia zdjęcia? Może po prostu zobacz jak wyglada w rzeczywistości? To ważne moim zdaniem. Tak mi podpowiada doświadczenie :) Powodzenia :)

Gość nowa wna slubach
nie znalazłam ja w necie pierwsza suknia ktora mi wpadła w oko z takiego raczej prostego kroju ,z jednej strony wydaje mi sie ze to "cos na szyi dodaje tej sukni uroku bo bez tego byłaby nijaka z drugiej strony to "coS' mi sie nie podoba ,szukam ladnej skromnej sukni na slub cywilny i nie moge znalezc:(

Gość nowa wna slubach
golumicaa skarbie nie koniecznie białą marzy mi sie złota ale wszystkie ktore widziałam sa nie w moim typie za duzo falbanek itd... ta co pokazałas sliczna z jakiej to strony

Gość d oauuuuuuuutorki
mogę doradzić - jaka byś chciała na górze?

Gość nowa wna slubach
ogolnie gora mi sie podoba ale bez tego wiazania na górze dekold jak dla mnie ok bo mam małe piersi i bez ramiaczek czułabym sie beznadziejnie

To jest suknia z kolekcji Gala - model Lisa - kiedyś moja wymarzona, ale nie wyszło - mniejsza. Jak wstukasz w Google powinno Ci wyskoczyć.

Gość d oauuuuuuuutorki
ta wpada w złoty kolor: http://www.twojesuknie.com.pl/pl/galeria/oronovias?ft=29107-1.jpg A taką miała moja siostra: :) http://www.twojesuknie.com.pl/pl/galeria/oronovias?ft=29108-1.jpg jak najedziesz na zdjęcie i klikniesz to się powiększy i można obejrzeć je z bliska Nie wiem, czy to w ogóle w tym stylu, więc sama sobie przejrzyj, czy takie coś ci odpowiada.

Gość d oauuuuuuuutorki
ja lubie akurat tę firmę i proszę mnie nie posądzaćo krypto reklamę. gdybyś podała więcej info, mogłabym poradzić też z innych firm. potrzebuję wiedzieć - jaki dół - rozkloszowana, z trenem, cyz bez, prosta, rybka, kształt A jaki dekolt - w łódkę, ramioączka? bez ramiączek odradzam - na małym biuscie niezbyt efektowne... jakie ozdoby - czy falbanki odpadają, co z koronkami??

Gość olka fasolka111111111
ta druga piękna!

Gość a mi się podobuje ta pierwsza

Gość a mi się podobuje ta pierwsza
z linka powyżej :D

Gość nowa wna slubach
do autorki----super są te suknie co wkleiłas ,szukam czegos podobnego ,prostego bez falbanek ,bez żadmych swiecidełek izeby nie było za duzo koronki...

Gość ouuuuuuuuuu
ktos sie tu bawil pomaranczowymi nickami i przypadkowow uzyl nie tego co trzeba chwalac tym samym sama sibie:) ale wtopa heheheh

Gość nea11
nie ma sensu oceniac sukien na modelkach, bo zupelnie inaczej prezentuja sie na konkretnych figurach. ja sobie upatrzylam kilka sukni, natomiast po mierzeniu w salonie okazalo sie ze to fason zupelnie nie dla mnie. W rezultacie mam inna suknie, w ktorej wygladam bardzo korzystnie a nie zwracalam wczesniej uwagi na takie fasony. Reasumujac, poprzymierzaj i jak sie uda porob sobie zdjecia, wklej to chetnie I ADEKWATNIE pomozemy!! Pozdrowienia