Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy kobietki

pogryzione sutki

Polecane posty

Gość pomocy kobietki

blagam . pomocy. co zrobic zeby dziecko nie gryzlo(2 zabki na dole-4 miesiace). i jak usmierzyc bol pogryzionych sutkow? smaruje bepanthenem.nie wiem czy pomoze. boli jak ssie i jak nie tez.

Gość zaszłam w ciąże
za mało mleka produkujesz i bobasz głodny . . powiedz dla mężusia zebuy kupował dobre tłuszcze (makrela, łosoś orzechy ziemne czy pistacje) do tego tran diennie 3 x + kreatyna + slim fast!

Gość pomocy kobietki
zaszłam w ciąże orzechy ? slim fast? zaslas w ciaze czy na glowe zachorowalas?

Gość SanSan
autorko nie sluchaj kolezanki problem jest w technice karmienia, za plytko dziecko chwyta piers nst razem przystaw dziecko tak zeby jak najwiecej piersi znalazlo sie w jego buzi, tak zeby nie musialo uzywac zebow tylko ssac

Gość SanSan
dodam ze ja mialam takie brodawki popekane, ze krew leciala karmienie bylo dla mnie koszmarem wkoncu zamowilam polozna i ona pokazala mi jak karmic prawidlowo niby 2 dziecko a nie wiedzialam :-/ no i okazalo sie ze miala racje, za plytko dziecko chwytalo piers staralam sie zeby dziecko lapalo brodawke i cala otoczke i po paru dniach byla taka ulga ze plulam sobie w vrode ze wczesniej nie poprpsilam nikogo o rade

Gość pomocy kobietki
dzieki SanSan :)

Gość pomocy kobietki
SanSan a czy m wyleczylas ranki na piersiach? ja mam kilka ranek od zabkow . takie male pekniecia i strupki. bola strasznie.