Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vogel

Moj byly to debil...

Polecane posty

Gość Vogel

2 lata temu rozstalam sie z kims kogo kochalam ponad zycie. Niestety nie bylo nam pisane bycie razem. Dlugo cierpialam po tym, ale to nie o to tu chodzi. W sumie od momentu zerwania nie mielismy zadnego kontaktu. Az tu nagle kilka dni temu spotkalam jego znajomego. Zamienilismy kilka zdan (ja spieszylam sie do pracy). Nawet jedno pojedyncze slowo nie padlo a propos mojego eks, bo w sumie On mi juz dawno zwisa. 2 dni po tym dostalam emaila od bylego po 2 latach zadnego kontaktu. Jak przeczytala tego maila to nie wiedzialam czy mam sie smiac czy plakac. NApisal , ze chce abym wiedziala, ze spotyka sie od jakiegos czasu z kims i woli abym dowiedziala sie od Niego niz od jego znajomych (????). K...wa a co mnie to obchodzi, ze On sie z kims spotyka! Tak wlasnie sie zastanawiam, czy mam mu odpisac jakiegos bezczelnego albo zlosliwego maila:)

Gość Vogel
Moze masz i racje, ale po jakiego diabla wyslal mi tego emaila. Wydaje mi sie to troche zalosne

Gość nie reaguj i nie odpisuj
niech stanie sie dla niego jasne, ze Ty nie chcesz go znac i zaden mail nie pomoze.[jesli Ci oczywiscie zwisa ;)]

Gość
Wlacz olewatory.Powodzenia.

Gość tja tja

Gość tja tja
Dziewczyny maja racje, nie odpisuj nic, no chyba, ze odpiszesz mu w tym samym tonie i stylu, ze masz faceta i wolisz, zeby od Ciebie sie o tym dowiedzial :) :):)