Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredeczka braz

wiecie co cos wam powiem JESTEM W CIĄŻY!!!!

Polecane posty

Gość kredeczka braz

:)

Gość 987654321
następna !!!! do zakładania głupawych topików. Gratulacje

Gość kredeczka braz
:) dzis zrobilam test i wyszly dwie kreski:) powinnam dostac miesiaczke wlasnie dzisiaj ale cos mnie podkusilo zeby zrobic test no i jestem w ciazy:)

ehhhh szkoda gadać z niektórymi.... Zero tolerancji. Widac że przemawia za Tobą zazdrośc

Gość kredeczka braz
ale ja mam to hmmmm w powazaniu;) ciesze sie i juz zwlaszcza ze staralismy sie troche o to dziecko

Tak samo jak ja się staram z moim :) Jak narazie nic z tego nie wyszło ale nie tracimy nadziei :):) Wiem jak to jest :) tym bardziej gratuluje :)

Gość o matkooo1
z ile sie staraliscie..ja tez sie staram,ale na razie nic!

Gość kredeczka braz
staralismy sie 7 miesiecy i zrobilam w tym czasie cala mase testow ciazowych:) co miesiac byla rozpacz i nadchodzila ta wstrena@. Dzis mialam dostac@ , wczoraj wieczorem bolal mnie brzuch i powiedzialam do meza " pewnie nic z tego " w poludnie zrobilam test i wyszly 2 kreski:)

Gość nie bo i po co
jak nastepna załozyła temat ze jest w ciazy to wzystkie ''matki polki'' zaraz gratulują,srają cudują...i to jest według nich fajny potrzebny topik....a jak jakas załozy to pik ze nie chce dzieci to zaraz te ''matki polki'' wyskakuja z ryjem ze co to kogo obchodzi.ze po co jest załozony taki glupi bezsensowny topik......wiec matki polki troche zrozumienia...nie kazda kobieta chce miec taka kule u nogi w postaci dziecka

Gość co za krowskooooo
a po jaka cholere glupia kozo wlazisz na ten topik i czytasz skoro cie to nie interesuje? powiem ci cos pewnie jestes jedna z tych ktora nie moze miec dzieci i dlatego zazdroscisz stara ruro

Nie bo i po co twój komentarz nic nie wnosi ani pozytywnego ani negatywnego wiec wiesz... Ja sie staram 3 miesiące teraz będzie 4 podejscie też za każdym razem rozpaczam gdy dostaje@ lub test jest negatywny;( Ale nie poddajamy sie:) Najgorsze jest to że za każdym razem mam "objawy ciązy"

Gość kredeczka braz
emisia ja tez tak mialam nakrecalam sie do tego stopnia ze zawsze wymiotowalam:) a w tym miesiacu piersi bolaly jak na @ i brzuch tez. okolo 25dc mialam bardzo silny bol brzucha i rozowy sluz (pewnie nasapilo zagniezdzenie zarodka) a ja pomylilam to z opzniona owulacja. aaaa no i ja zwsze kilka dni przed okresem mialam sluz a w tym miesiacu sucho jak nigdy:)

Gość nie bo i po co
JA NIE CHCE MIEC DZIECI Z WŁASNEGO WYBORU...nie lubie dzieci...dzieci to tylko kula u nogi ktora we wszystkim przeszkadza

ja już nawet takie objawy miałam dosłownie pewnośc a jednak nie :( Ala mam najdzieję że w tym miesiacu sie uda jeszcze tydzien do starań ...

Nie bo po co- ok więc załóż własny topik i tam się wyżal nie wtrącając się w topik, gdzie kobiety chcą dzidziusia i rozmawiają o tym bez żadnego problemu jeżeli Ciebie to boli lub jakoś szczególnie dotyka poprostu nie wchodz na takie forum.