Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrotyja

moje kompleksy. pyt do panow

Polecane posty

Gość hrotyja

oto lista moich kompleksow. ktore sa dla was zauwazalne?? rozstepy na posladkach i udach wagry obgryzione paznokcie niedokladne wymawianie litery r blond wlosy rozm stopy 40 niski wzrost 168cm jasna karnacja

Gość hrotyja
najgorsza jest przerwa między zebami

Gość kameleon5656
To chyba prowokacja. A jesli to prawda to nie przejmuj sie takimi glupotami. Niski wzrost to 168cm u kobiety ?

Gość hrotyja
ostatnie to podszyw ale lekko krzywe zeby moxzna powiedziec ze tez mam

Gość hrotyja
uwazam ze niski

Gość kameleon5656
Co za idiotyzmy. Moze jeszcze krzywego fiuta masz ?

Gość hrotyja
na szczescie nie

Gość hrotyja
up

Gość fghjmyujhtfj
powiem tyle: jestes glupia jak but albo nawet glupsza:D:Dale ok powiem ci co masz zrobic: nie zryj tych paznokci stosuj jakies kremy zeby pozbyc sie wagrow i idz do psychiatry:P

Gość sorry seems to be...
A Ja: -mam krzywe nogi, ale chodzę w spódnicach do kolan, albo ołówkowych i każdy mi mówi, że mam zgrabne nogi a to nieprawda, - noszę buty na obcach bo wtedy "chód" jest inny, biodra wysuwają się do przodu i kołyszą się podczas chodzenia, -obgryzam paznokcie i skórki, -mam małe, zółte zęby, Ale za to: - mam długie czarne włosy, zawsze chodzę w rozpuszczonych aby odwrócić uwagę od reszty, - mam łądny biust, więc zawsze jest łądnie wyeksponowany w granicach dobrego samku, - eleganckim ubiorem tuszuję moje niedoskonałości, - cały czas się uśmiecham, mam pogodną naturę, I co: Codziennie słyszę komplementy jak ładnie wyglądam, przerózne komplementy, raz usłyszalam od jednego faceta, że marzy mu się żona taka jak ja:P nawet te poobgryzane skórki mu nie przeszkadzają, bo mam wiele innych zalet. Od innego słyszałam niedawno, że ze mną to nigdy nie można się nudzić, że lubi ze mną współpracować, że zarażam go optymizmem. Mam 26 lat i eksponuje swoje zalety, nie wady. I póki co dobrze na tym wychodzę. Bo nobody is perfect...

Gość czarny piotrus
Powiem tak. Z własnego doświadczenia wiem że jeśli NORMALNY facet idzie już do łóżka z jakąś kobietą to dlatego że ona mu się podoba. Ja zauważam jakieś tam mankamenty urody ale one mi wtedy w niczym nie przeszkadzają. Raz zdarzył mi się błąd i spotykałem się z dziewczyną której ciało mi się nie podobało. Ale to w tym momencie była kwestia raczej ogólna. Straszny chudzielec była, a wolę jak kobieta ma trochę ciała. Ale poobgryzane paznokcie - jak dla mnie u kobiety nie ma wytłumaczenia :/ Tipsy se załóż. Dla mnie to obciach ale mniejszy niż poobgryzane pazury :/