Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Markitka

odszkodowanie za bledna diagnoze, leczenie i skutki

Polecane posty

Gość Markitka

witam. mam taki problem, moze ktos mial podobnie i wie czy mam jakies szanse. 2 tygodnie temu bylam u lekarza, ginekologa do ktorego zostalam skeirowana przez dermatologa.otoz ten ginekolog postawil diagnoze bez dokladnego badania, doslownie rzucil okiem. dodal, ze to cos jest spowodowane wirusem HPV (chodzi o klykciny konczyste)-dodam, ze miesiac temu mialam cytologie bez zadnych oznak ze cos jest nie tak a klykciny nie powstaja od tak. w kazdym razie dostalam kremy Aldara w ramach 'testu'-nie musialam za nic placic a to bylo duze udogodnienie bo kuracja z Aldara jest BARDZO kosztowna. dodam, ze diagnoza, ze to klykciny zostala postawiona bez zrobienia dodatkowych badan-tym bardziej dziwne, ze przepisal mi TAK silne leki. to co sie dzieje od kilku dni to HORROR. kazda toaleta i bol to niesamowity bol, nawet kazdy dotyk. jestem BARDZO spuchnieta, tak, ze boli gdy siadam, chodze. wargi sromowe maja niesamowicie ogromny rozmiar, sa odparzenia. jade na maksymalnie silnych lekach przeciwbolowych. lekarz (ten co przepisal) kazal na razie odstawic aldare i dal mi cos innego-na razie poprawy brak a place ogromne pieniadze za to zeby bylo normalnie a nie jest pzez glupote innych. w zwiazku z ym mam pytanie-czy ja moge w jakikolwiek sposob dochodzic jakiejs sprawiedliwosci wobec tego, ze przepisano mi zle leki, pogorszono moj stan zdrowia kilkukrotnie i postapiono tak bez dokladnego badania? bede wdzieczna za porade

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować