Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafela

udaje przed facetami

Polecane posty

Ja mam dokładnie to samo, wiem , że jestem ladną, wartościową osobą ale zbyt często sie onieśmielam:( Nawet przy koledze z pracy sie non stop czerwienie:( i nie umiem nad tym zapanować ,to naprawdę jest strasznie męczące:( Myśle , że musimy poprostu nad sobą popracować , bo tak naprawde gdzieś w głębi chyba nie do końca tolerujemy siebie i może stad ta niska samoocena...

Gość przyjaciel-
Ja tez jestem niesmialy. Tez staram sie z tym walczyc. Mysle ze wiele zrobilem juz w tym kierunku ale w dalszym ciagu dluga droga przede mna. Dlatego rozumiem was. Poprostru trzeba z tym walczyc. Byc bardziej pewnym siebie, nauczyc sie mowic NIE gdy jest taka potrzeba.

Gość czarny piotrus
Laski, problem w tym że każdy normalny facet patrzy na kobietę głownie jako obiekt pożądania. Wy źle podchodzicie do tematu. KAŻDY będzie chciał was bzyknąć i to nie jest problem. Problemem jest wybrać spośród nich takiego który będzie chciał bzykać was i tylko was przez długie lata, a nie tylko jednorazowo. Wybierzcie takie co nie jest za przystojny i co na niego za bardzo laski nie lecą. Będzie wam tak wdzięczny że mu ktoś w końcu dał że dłuuuuuuugo was nie opuści. Da się potulnie wychować i raczej będzie wierny bo laski na niego nie lecą. Bo jak to jakiś wygadany przystojniak to możecie być pewne że będzie was robił na prawo i lewo :P

Gość przyjaciel-
I chyba nie ma tutaj reguly czy ktos jest ladny czy nie. To nie od tego zalezy. Czasami mamy poprostu jakies przykre doswiadczenia z przeszlosci i chocby ktos nam po kilka razy dziennie mowil ze jest inaczej to i tak w to nie uwierzymy. Chyba nie da sie tego zmienic z dnia na dzien. oprostu trzeba jakos oswajac ta swoja niesmialosc i w ten sposob ja zwalczac.

Gość wafela
dobra, ja nie mowie, ze moj temperament w ogole nie istnieje, wiadomo, fajnie by bylo sie kochac regularnie:D chodzi o to, ze nie chce byc tylko od tego. i Twoja rada to slaba jest:D

Gość przyjaciel-
Eeee tam seks jest wazny nie tylko dla facetow. Pewnie ze tak. Ale ile mozna sie dymac ? Przeciez trzeba o czyms rozmawiac, cos wspolnie robic poza seksem.

Gość przyjaciel-
Jest sporo takich dla ktorych moze seks jest wazny ale nie jest celem zwiazku. Moze poprostu mialas pecha.

Gość wafela
przyjacielu, dziekuje Ci za wysluchanie, ide spac, trzeba jutro wstac i do ksiazek,-sesja. mam nadzieje, ze w Twoim zyciu wszystko sie ulozy, i znajdziesz fajna dziewczyne:) pozdrawiam!🌼

Gość wafela
nie mowie, ze jestem swieta, to ja caly czas ucieka od facetow, a nie wszyscy z nich chcieli (tak m sie wydaje) seksu, ale uciekalam. powod jest wyzej, no i pewnie nie bylo tego czegos.

Gość przyjaciel-
Ja tez trzymam za ciebie kciuki. Na pewno w koncu natrafisz na taka osobe przed ktora nie bedziesz musiala udawac kogos kim nie jestes. Wlacz ze swoimi slabosciami, a na pewno sie uda. Powodzenia :)

Gość konrad król
Ja pierdole, ale z was życiowe nie dojdy i przegrańcy

Gość bułcia
mialam to samo, i olalam pwszystkich kolesi, wprwadzie dzrwiami i oknami nie walili, ale czulam sie jak kretynka kreujac sie na kogos kim nie jestem. pobylam dlugo sama i bylam nieprzystepna dla nikog. wkoncu zjawil sie ktos kto poznal mnie od najgorszej strony, zgorzknialej ironicznej samotnicy, ktora juz miala wszystko gdzies i nie chcialo jej sie udawac. I etraz czuje ze prawdziwie kocham i jestem kochana, jak mi sie nie chce to sie nie produkuje, czasami milczę gdy mam na to ochotę. Czasami siedzimy razem i ogladamy seriale, choc on ich nie nawidzi. Z kolei jak mam lepszy dzien to mi sie wlacza coming out i jest zajebiscie. nei czuje cisnienia ze musze byc fajna. bo bycie fajnym na sile to dopiero porazka..

Gość wafela
:) gratuluje i o to wlasnie chodzi, byc soba, ach. niektorym sie wydaje, ze sobie cos wymyslamy, ale to naprawde duzy problem dla nas.

Gość no właśnie....
witajcie, wróciłam, mam nadzieje ze jeszzcze tu zajrzycie:) szczególnie przyjaciel, bo miło słuchać faceta, wydaj mi sie ze masz zdrowe poglądy na te sprawy. po pierwsze to wafela przepraszam jak bede za duzo gadac o sobie, to Twój topik, ale sama mam czasami podobnie i własciwie nigdy o tym nie gadałąm ze znajomymi, a niedawno uswiadomiłąm sobie ten problem i chciałabym sie w niego wgłębic bo na serio bardzo mi dokucza samotność, ja mam taka sytuacje, ze jetsem dość pewna siebie, i otwarta, ale i tak mam odczucie jakbym grała przed facetami, staje sie za miła(nienaturalnie) i chyba próbuje robic wzzystko by im sie przypodobać:( po drugie, co do zartów na temat seksu.., to ja tez tak mam, umiem zartować z tych tematów, mam dystans i nie myslałam o tym w kategoriach badania gruntu..,owszem, wiadomo ze jakna imprezie z jakims chlopakiem zaczełam zartować na tematy seksu i widziałam ze on to chyba bierze na poważnie i mysli ze cos bedzie, to przestawałm, ale nie myslałam ze wiekszosc facetow sprawdza w ten sposób. własciwie to ciezko to rozgraniczyc, nie chce wyjsc na łatwa, ale tez nie na dretwa co nie zna sie na zartach, ale z drugiej strony czy wartosciowemu chłoakowi bedzie zalezało na zartach erotycznych.., przyjacielu, powiedz wiecej jak z tym jest

Gość no właśnie....
a co do Ciebie bułica to powiem Ci ze bardzo spodobało mi sie wszystko co napisalas, moze i ja tez tak zaczne robic:)

Gość no własnie....
ehh widze ze topik zamarł... a szkoda bo zapowiadał się ciekawie