Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana-mama-nastolatki

seks u nieletnich

Polecane posty

Gość AUTORKA-MAMA.
Kocyk - też tak uważam. większośc "mądrych" uważa, że źle wychowałam dziecko. jednak dziecka na łańcuch się nie przywiąże. i prędzej, czy później i tak zrobi co chce. nawet jakby miało ciotkę zakonnicę, która wpajałaby wartości moralne juz od dziecka.

Gość AUTORKA-MAMA.
Kasia__________ - niestety dopiero jak się dowiedziałam o jej 1 razie . (było to ok 2-3 dni po)

Rodzice to nie kopie rodziców. Można je wychowywać w duchu pewnych wartości,ale czy to przyjmą to inna kwestia. Moja mama straciła dziewictwo po 20stce, ja miałam 13 lat. Jej rozmowy ze mną o seksie nijak na to nie wpłyneły. Zresztą teraz rozmowy o antykoncepcji nic nie dają,ewentualnie uspokoją Twoje sumienie,że zrobiłaś cokolwiek. Napewno jest już uświadomiona w kwestii zabezpieczen.

Gość teodora67
kocyk bez obazy ale z ciebie to niezle kurwiszcze....jak tak mozna!!!!!!!!!!!! 13 lat! toz to istna patologia!

Gość teodora67
kocyk no fakt jestes wzor do nasladowania. matkoooooo dziecko jakzes ty to zrobila???

"bez obrazy",no tak :D To co uważa się za "za wczesnie " i "za późno" to już kwestie kręgu kulturowego, w którym się obracamy. Zrobiłam kiedy chciałam.Wczesnie bo wcześnie,ale nie załuje.Pomijając,że to temat nie o mnie ;] A kurwą nigdy nie byłam,masz marną definicje. Jaki wzór do nasladowania,o czym tam bełkoczesz?

Gość teodora67
kocyk no tak tak, jesli pochodzisz a afryki to normalne tam. tam mlodziez szybciej dojrzewa. zwracam honor!

Gość wazka85
jak czytalam wypowiedzi tej ,,pseudo matki,, - niezle ziolko sobie wychowalas' to az mi se zygac zachcialo ze tak sie nieladnie wyraze! ma dwojke dzieci ok,, niby slodkie niewinne ,'nie puszczajace sie z byle kim,,wie o tym bo byla 'MAMA MATERAC' haha paranoja i ma czelnosc obrazac zalozycielke tematu uwazajac ze JEJ WLASNE coreczki swiete dziewice orleanskie byly, blonke trzymaja do 30 hahahaha jedna 'szczeslwa' mezatka ,,przepraszam bardzo a czy to oznacza ze w wieku 16 sie nie bzykala,,,mozliwe ze ty o tym nie wiesz hehe pewne robila gorsze rzeczy a jak ne robila to dlatego ze byla albo gruba i zakompleksiona z reguly czy to nastolatek czy nastolatka pragna ''pieknego ksiecia z bajki' albo po prostu sie nie zakochala hehe no a druga jest zareczona, swietne i napewno daje przed slubem co by narzeczonemu ulzyc,, napisz jeszczed ze sa ze soba od np 6 lat i przez ten czas w cnocIe zyli,,,,szkoda slow, i wez ty sIe kobeto w garsc, kobeta wycIagla reke o pomoc ,,jakas porade a ty z takimI tekstamI wyjezdzasz,, i takich ludzi pownno byc jak najmniej,, czesto jest tak ze se zakochujemy, a skoro mocno kochamy to pragniemy uczuc cielesnych, nigdy nie wadomo a moze ta 16 on sie pobiora za 5 lat, chodzi tu tylko o to aby dzecko za wczesnie nie przyszlo na swiat i o jakas porade a nie nauki jak to byc dobra mamusa bo na wele rzeczy nie mamy wplywu i wele rzeczy napweno nie WIESZ,, CO I JAK SE W GLOWACH TWOICH COREK DZIALO,,,MILEGO DZIONKA ZYCZE HEHE

Ale kobieto czym Ty sie emocjonujesz? Też mogę siedząc na tyłku i popijając herbatkę pobluzgać sobie na obcych i poczuć się lepsza,ale jakoś nie mam takiej potrzeby.

Gość wazka85
hehe to o to tuaj chodzi.. zapamietam na przyszlosc co by sie z tlumu nie wyrozniac haha

Gość teodora67
kocyk nie bluzgam na nikogo. ale powiedz mi to normalne, sex w wieku 13 lat???? dla mnie jestes kurwiszon i tyle. i pewnie 99 prcent ludzi powie to samo

Gość teodora67
dals tylka w wieku 13 lat...tak po prostu. cyk i poszloooo. sex to cos pieknego , cos co nalezy celebrowac, uprawiac z ukochana osoba, albo z kims kogo sie bardzo pragnie , ale trzeba do niego dojrzec a nie wypinac tylek przy pierwszej okazji!

wazka85 - przecież nie pisałam do Ciebie :o teodora67 -prawdopodobnie nazywanie kogoś kurwiszonem mogłoby zostać uznane za obraze,ale jak widać nie u Ciebie,nieistotne. Nie mówię,że to normalne,wcześniej niż przeciętnie. Dla mnie kurwiszon to ktoś kto pieprzy się za kase albo puszcza się z byle kim. Nie zaliczam się do żadnej z tych grup. Po prostu wczesniej straciłam tą niesamowitą błone pomiędzy nogami, która przecież nadaje kobietom wartości jesli nie mają niczego innego.Ojej.

Hm...bardzo wnikliwie opisujesz moje przezycia seksualne.Że nie kochałam tej osoby,że wypiełam tyłek przy pierwszej okazji.Jak na to,że znasz mnie z kilku postów to pozostaje mi pogratulowac niesamowitej dedukcji. Uwaga,zaskoczę Cię- tą "pierwszą lepszą osobę" kocham do dziś,po 7 latach. tyle ode mnie :)

Gość milenka35
kocyku ale ty pusto pleciesz. tak blone sobie stracilas wielka mi rzecz. wez sie w garsc dziewczyno! co racja to racja ale jak cie nazwac inaczej??? kochalas go? taaa jasne. prozna dziewko

Gość teodora67
to gratulluje chlopakowi. latwo mu poszlo. latwo przyszlo, latwo poszlo. ja ci zle nie zycze ale ciekawe kiedy on odejdzie. faceci to lowcy. latwy towar to zaden towar

Gość teodora67
ja pierwszy raz mialam w wieku 24 lat. i nie zaluje. jestem bardzo atrakcyjna , mialam wielu chlopakow, pozwalalam im na duzo ale nie na penetracje. czekalam na tego jedynego. dlugo, ale bylo warto. i pewnie zalowalabym gdybym spala z tamtymi innymi.

Gość gemmahy
13 lat???? o jaaaaaaaaa bez kometarza

Gość wazka85
ja sobie tego jakos nie wyobrazam ze mialabym w wieku 13 lat se bzykac i zamartwiac czy czasem w ciaze nie zajde,, paranoja! wtedy to ja mialam zabawe, kuzwa i chyba lalki tez byly hehe chlopcy byli ale na calusach sie konczylo i to perwszy dopiero w 7 klasie, dopero potem jakos zaczelo sie myslec o chlopakach i postanowlam sobe ze zaczekam z tym do pelnoletnosci,, warto bylo oddalam to co dla mego meza jest teraz bardzo cenne,, wele razy powtarza ze za to ze na niego czekalam kocha mnie bardzoo mocno, bo nie mysli i facetach przed nim, zreszta ja dostalam to samo,, tak jakos sie zlozylo,, ale to widac roznie bywa i zalezy co kto cche,, moze kocyk stracila tak wczesnie blonke bo kolezanki tez,, wiecie tak dzieciaki robia jak ona to i ja bo jakze wstyydd hehe albo jak mu nie dam to mnie zostawi,,, rozne bywa

Gość wania.w
powaznie???? kocyk chyba se jaja robi. nie wierze ze sie tak szybko sypnela

OMG :o Nie napisałam,że z nim jestem tylko,że go kocham. Nie jest to jednoznaczne :) idąc twoim tokiem rozumowania to właściwie nie powinno uprawiać się seksu wcale bo przeciez osoba z którą to robimy prędzej czy później odejdzie. najwazniejsze jest żeby nie zalowac.Ty stracilas w wieku 24 lat i nie zalujesz,fajnie,ale co mnie to obchodzi, Ja stracilam w wieku 13,rowniez nie zaluje i rowniez nie powinno Cie to obchodzic.

Gość teodora67
wazka ehhh az sie nie chce wierzyc. mi sie 16 lat mloda wydaje a 13....\ jakby tak moje dziecko... strach

"moze kocyk stracila tak wczesnie blonke bo kolezanki tez," Nie wtajemniczałam innych w swoje zycie seksualne. Ale jak widac wszyscy wiedza lepiej niż ja,kolejny dowód mojej głupoty.Pech.

Gość teodora67
kocyk no wlasnie czy on nie jest z toba czasem wlasnie ze bylas latwa? kto by chcial miec taka zone? sorki ale taka prawda. kchasz go a on ciebie nie...

Gość wazka85
i powiem szczerze ze jesli moglabym cofnac czas to zrobliabym tak samo, zero penetracji,, pieszczoty i tyle ,, potem pelnoletnosc upewnienie sie ze z ta osoba chce byc slub itd, i wtedy gleboka penetracja hhe , nie zaluje tego jak najbardzej

Gość teodora67
kocyk nie powiedzialam ze po sexie ludzie od siebie odchodza. ale jak za latwo chlopakowi bedzie zdobyc dziewczyne i szybko to wiekszosc z nich i tak albo odejdzie alebo bedzie zdradzac albo nie szanowac

Gość wazka85
kocyk po prostu za wczesnie dostalas miesaczki,, a podobno kobiety nie przechodza RUI POWINNO SiE TO LEPIEJ PRZEBADAC hehe

Gość teodora67
no wlasnie w wieku 13 lat to sie okres dostaje a nie bzyka. kocyk sama tego chcialas czy dziad cie zmusil. upil, nie wiem

"kocyk no wlasnie czy on nie jest z toba czasem wlasnie ze bylas latwa?" Prawdopodobnie gdybym byla latwa to cnote stracilabym jeszcze wczesnie,a nie czekala rok. To dlaczego nie jesteśmy razem w najmniejszym stopniu nie jest Twoją sprawą, tym bardziej,ze to całkiem skomplikowane. "kto by chcial miec taka zone?" Nie dla kazdego priorytetem jest mieć żonę :o a już napewno nie żone- wzór wszelkich cnót.Tym bardziej nie w wieku 16 lat,kiedy się rozstalismy :o "kchasz go a on ciebie nie..." To niesmaczne, żeby uważac się za az tak wszechwiedzącego,żeby pisać co inni czują :o