Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 111+222

Gdy rodzice namawiają na usidlenie bogatego chłopaka

Polecane posty

Gość 111+222

Ale ja mam dopiero 17 lat. Twierdzą że to jest dla mnie dobra partia, i jeśli nawet mnie by zostawił z dzieckiem to będzie płacił wysokie alimenty. Cały czas myślą o pieniądzach jego rodziców.

Gość nie wierze w to

Gość 111+222
Ale to prawda, ciągle mi mówią ze dzięki temu bede miała wszystko zepewnione. Że bede mogla czuc sie jak krolowa, ale ja sie troche obawiam. Nie wiem jaka co by moj chłopak zrobil gdyby usłyszał ze jestem w ciazy.

Gość ale namawiaja cie zebys
go w dzieciaka wrobila?

Gość HmmmhMmmm
Mam kolezanke, ma 20 lat teraz konczy pierwszy rok studiów dziennych, jest w ciązy z 4 lata starszym chlopakiem, bogatym. Wezmie dziekanke. Wszyscy gadają, ze tak jej sie spieszylo do ciązy zeby miec pewnosc ze on jej juz nie zostawi, zeby go złapac. Ona mowi, ze oboje chcieli tego dziecka i planowali to. Jej rodzina jest zachwycona, moze tez ją namawiali? Albo przynajmniej popierali w takim podejsciu? Zreszta jej mama byla mlodsza od niej chyba z dwa lata jak urodzila pierwsze dziecko czyli z 18 miala- moze to u nich rodzinne tak wczesnie zachodzic w ciaze ;) Jak dla mnie to za wczesnie... teraz jest jeszcze czas by sie rozwijać i inwestowac w siebie..

Gość 111+222
Właśnie do tego mnie namawiają bo według nich dzięki temu bede miała zapewniona przyszlosc.

Nie rób tego! Bez względu na to jak teraz chłopak jest bogaty to nie wiesz jak będzie w przyszlości! A poza tym za młoda jesteś. Rodzice Cię namawiają bo jesteście bardzo biedni? Nie jesteś dobra w nauce i wiedzą że sama się nie utrzymasz?

Gość 111+222
Ciekawy skąd ty wiesz o tym że jesteśmy biedni? i skąd wiesz jak ja się ucze? fakt nie przelewa się nam za bardzo, ale nie aż do tego stopnia a na studia i tak pójde. Oni po prostu twierdzą że dziecko w moim przypadku to dobre zabezpieczenie na przyszłosc.

No właśnie nie wiem. I zastanawiam się z jakich innych powodów mogliby Cię namawiać :D I wiesz takie wrabianie chłopaka w dziecko to najgorsza podłość. Ciekawe jak byś się czuła na jego miejscu. Poza tym wiek 17 lat nie jest odpowiedni do ciąży. Twój organizm nie jest dostatecznie rozwinięty. Lepiej poczekać przynajmniej do lat 20-tu.

Gość 111+222
Bo dziecko bedzie dla mnie dobrym zabezpieczeniem materialnym, tak to nazwali. Wiem że to podłość ale moze nie, skoro się kochamy.

A pewnie że podłość! Jakbym się dowiedziała że np. chłopak chce mnie złapać to od razu bym go rzuciła! Drania jednego! Skąd wiesz czy on chce dziecko? Bo jak młody to domyślam się że raczej nie/.

Gość zwątpiłabym w moich
rodziców gdybym cos takiego od nich usłyszała!

Gość 111+222
Oczywiście ze nie chce bo jest w moich wieku. Ja też na początku nie brałam tego poważnie, ale teraz widze że mówili serio. Boje się tego że moge zostac sama z dzieckiem ale wiem też ze on jest odpowiedzialny, wiec chyba by mnie nie zostawił.

Gość powiedz rodzicom wprost
(a zwłaszcza matce) że nie jesteś kurwą. Może się zamkną (zwłaszcza matka).

Gość 111+222
Tego nie musze im mówic. Bo obydwoje mi mówią że powinnam to zrobic, że dzięki temu im również bedzie łatwiej. Z reszta oni nie uwazaja tego za to ze sie puszcze, tylko mają nadzieje również ze zostane jego żoną.

Gość 111+222
zastanawiam się nad tym, bo jak na to patrze to to nie sa pieniadze mojego chlopaka, ale jego rodziców

Gość 111+222
Jest po to ich zmusze do tego by utrzymywali dziecko a nie swojego chłopaka, tylko nie umiem wytłumaczyc tego swoim rodzicom. Oni myślą że dobrze robią sugerując mi coś takiego. Bo on ma szkołe, więc różnie może byc. Z resztą jego rodzice też nie zbyt mnie lubią.

To by w zasadzie bylo poniekad sprzedanie swojej mlodosci, zajsc w ciaze dla kasy... :(

Gość powiedz rodzicom wprost
dziecko ty chyba nie rozumiesz że kurwą nie jesteś przez "puszczanie się" tylko byłabyś gdybyś zrealizowała plany rodziców. Wrabainie faceta w dziecko żeby cię utrzymywal (jako żonę lub z alimentów) - to jest wlaśnie bycie kurwą.

Gość rodzice chłopaka
pewnie zorientowali się, że ich dziecko może jakaś cwana biedaczyna wziąć na bachora:D

Gość dokładnie
Jestem za tym, ażeby link do tego tematu został rozpowszechniony wśród wszystkich dzieci bogatych rodziców.