Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 57235723

jak mówicie do swoich mężczyzn?

Polecane posty

Gość 57235723

hej. jak zwracacie się do swoich mężczyzn?;> co im mówicie by zrobiło im się miło? :)

Gość ja mówie
Skarbie, Kochanie, Misiu

Wiecie co Wasi faceci chcieliby usłyszeń na przykład zdanie "Chodź kochanie, kupiłam trzy skrzynki zimnych Lechów zaprosiłam swoje koleżanki czekamy na Ciebie w sypialni" :D:D

Gość fdgfgr
chuju!

Gość fdgfgr
chóju

Gość kici_kici
zeby zrobilo mu sie milo to wkladam szpilki i sexowna bielizne :) a zwracam sie baby, bo jest obcokrajowcem, nie mowimy bo polsku :) tak sie przyzwyczailsmy do tego baby, ze i on tak na mnie caly czas mowi i ja na niego. nie uzywamy imion :)

Gość onaaa-20cia
misiu , kochanie , aniołku , króliczku , błeszko , gusiku , i wiele wiele innych ... a żeby mu było miło to poprostu staram sie nie marudzic ;p :D

Gość bmmgvj
Ja mówię Słonko albo Aniołku. Jak mówię Aniołku, to go zawsze na chwilkę "zatyka", bo często anielski nie jest ;) ale myślę, że jak będę mu cały czas mówić, że jest taki dobry i miły, to sam w końcu w to uwierzy i taki będzie;) troszeczkę psychomanipulacji nikomu nie zaszkodziło;) ;)

Gość ania kawał drania
normalnie po imieniu,ewentualnie kochanie.Żadnych miśkuów itp nie znoszę tego,i nie toleruję w drugą stronę nie jestem żadną żabką,myszką,słoneczkiem,ani żadnym innym paskudztwem,dalim mi rodzice imię nie widzę powodu by go nie używać

Gość juka83
kochanie nie pier...

Gość Stary on do mnie Stara
oczywiście jest to w formie żartobliwej...

Gość my do siebie bubu
tak jakoś się utarło, albo ja do niego "tymiśku"ale to w kontekście "ej, ty miśku" to od jego nazwiska i miśka a on do mnie aniołek. ale to nie żeby było miło, tylko tak po prostu się do siebie na codzień zwracamy. rzadko po imieniu, tylko przy ludziach.

Gość aniolku hahhha
to sie usmialam...jak mozna cokolwiek milego pwpoiedziec na te patalachy / do tych patalachow...

Gość mumuuu
kotek :P i w sumie jest łasy na pieszczoty jak kociak :P

ty swinio szowinistyczna, komunisto, faszystko , kochanie, najdrozszy, najslodszy i po imieniu.

Gość Bezmiłości
ej ty, ze zwroceniem uwagi na małą literę w słowie ty

Gość o co loto
Czubku,Trolku,Pipolku,Downie,Debilu,Cwaniaku,Piździbączku,Pizdzi baku,lajzo,kutasie,cwelotaurze,mendo,mendoszczurze,Torbo,psia kupo

Gość wrrrrrr jak ja słysze te wasze
MISIU ,PYSIU,DZIUBULKU ,DZIUBASKU,:O :O 😡 Zwracam sie normalnie po imieniu ew zdrobnienie imienia i tyle ...

Ciastko :) i wieeeele innych ale nie typu \"Misu\" czy coś, tylko stworzyliśmy sobie dosłownie krainę różnych stworków, którymi się nazywamy i wymyślamy o nich historie ;) i po imieniu, ale je skracam. pełnego imienia używam tylko wtedy, kiedy jestem zła lub kiedy muszę się do Niego zwrócić w jakichś oficjalnych okolicznościach.

Gość Maryna1990_HYMW
Facetów miewam tylko na jedną noc (szybko mi się nudza). Lubia jak nazywam ich ciacha, k00taski i reproduktorki oraz woreczki na spermę!