Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezerwa1983

życie do dupy

Polecane posty

Gość rezerwa1983

witam wszystkich niedawno co stracilem swoja milosc bardzo ciezko mi sie odblokować probuje poznawac inne kobiety ale juz niepotrafie nawet rozmawiac i zaufac kobiecie niewiem co sie stalo ze mna jestem ogolnie osoba ktora umie zartowac z siebie ale teraz jakos niewidze sensu zycia wszytko skonczylo sie wraz z odejsciem mojej milosci probuje kogos poznac ale jak sobie pomysle ze znow bede z kims 4 lata bo tyle bylem ze swoja byla dziewczyna i mam znow przechodzic przez to samo to az ciarki mi przechodza powiem tak ciezko mi byc samemu ale teraz ten swiat jest taki ze ciezko znalezc kogos wartosciowego niewiem czemu tak jest ale przeraza mnie wszystko

Gość mam to samo .............
tylko w drugą strone jestem kobietą

Gość ajajajajajajaja
rezerwa młody jeszcze jesteś:) na pewno kogoś wartościowego znajdziesz, nie mozesz zamykać się tak, bo coś Ci kiedys nie wyszło:) wiadomo, szkoda tylu lat, ale zobacz, zdobyłeś jakieś tam doświadczenie, moze teraz wiedząc jak moze być, inaczej pokierujesz swoim życiem w każdym bądź razie życzę powodzenia w szukaniu drugiej połówki pomarańczy:)

Gość dziewczyna torpeda
A przystojny jesteś?

Gość rezerwa1983
wiesz ciezko mi sie ocenic samemu czy jestem przystojny ale ogolnie wyglad uwazam ze nie wszystkim jest w zyciu jak dobierasz partnera on jest np przystojny ale nie masz z nim o czym gadac a jest gosc brzydszy ale bardziej wygadany i mozeszz z nim nawijac godzinami chyba wybor jest oczywisty wiadomo tez ze na poczatku jak poznajesz kogos musi ci sie choc troche podobac ale wiadomo kazdy z nas jest jedyny w swoim rodzaju uwazam kazdy jest piekny na swoj sposob ale trzeba to piekno starac sie ujrzec

Gość a_ja_na_tak
ej no, dziewczyna cie zostawila, powiedziala, ze ty to nie ten, a ty sie rozczulasz nad soba ? wolalbys zeby dalej z toba byla i wszystko bylo nijakie ? wlasnie dostales druga szanse - otrzasnij sie z bylej bo i tak by sie popsulo zlap zycie, zrob rekonesans, poszalej ! zobaczysz ze tamta jeszcze do ciebie bedzie chciala wrocic ale ty juz bedziesz z inna a tamta bedzie zamknietym rozdzialem :) powodzenia !

Gość a_ja_na_tak
poza tym, najfajniejsze jest zdobywanie, obudź w sobie łowcę, zobaczysz jak łanie będą lgnęły :)