Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeliczylam sie

liczylam, ze na studiach chcoiaz kogos poznam

Polecane posty

Gość przeliczylam sie

przeloczylam sie. koncze 2 rok, i cale liceum, 2 lata stuiow-cisza, zero zwiazkow.

Gość jestem w takiej samej sytuacji
ale wierze ze ona sie zmieni:)

Gość prawie hepi
Widocznie za bardzo chcecie kogos poznać, zbyt desperacko - a druga osoba to wyczuwa i zwiewa zanim się poznacie. Najpierw należy polubić i zaakceptować siebie samą jako singielkę. Dobrze czuc sie we własnym towarzystwie. Zaprzestac uporczywego myslenia o tym, ze chciałybyście kogos poznać. A wtedy ten Ktoś pojawi się znienacka w Waszym zyciu. Ja w to wierzę. Jeszcze z miesiac i będę hepi singielką. Tylko boję się, ze jak już pojawi się ten Ktoś to ja już go nie będę potrzebowała, bo mi zburzy uporządkowany świat singielki:))

Gość sssebbbaaa
Trzeba było se lepsze liczydła kupić ;P

skoro tyle czasu mineło i jestes sama to zastanow sie nad : -swym zachowaniem -wygladem -cechami charakteru moze gdzies tam jest przyczyna tego stanu ?

Gość poputak
nie zdawaj egzaminów masz jak w banku zwiazek

Gość przeliczylam sie
nie jestem desperatka. interesua sie ma faceci, ale od kazdegoo uciekam, wiem, ze to moja wina, bo nie lubie siebie i nie wierze, ze facet chce byc ze mna. do konca tez ci faceci mi sie nie podobaja i nie chce byc z nimi. aczemu po prostu nie moge sie spodobac takiemu, ktory mi sie podoba i zeybsmy byli super dobranie mentalnie para...?

Gość Frank Jensen
za bardzo się przejmujesz.może pomyśl nad swoim podejściem do facetów wogóle,czego od nich oczekujesz

Gość przeliczylam sie
oczekuje szczerosci i checi zblizenia sie nie tylko fizycznego ale tez mentalnego, bym mogla czuc, ze naprawde mu na mnie zalezy:)