Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka450

PODPOWIEDZCIE CO ZROBIĆ??

Polecane posty

Gość majka450

Gość kanciasta
skoczyc? :classic_cool:

Gość majka450
Mam 17 lat i strasznie podoba mi się chłopak mojej ciotki starszej o 10 lat ostatnio na imprezie u nich poprosił mnie do tańca ciotka była już nieżle wstawiono więc dużo nie widziała jak tańczyliśmy mocno kołysał biodrami i ocierał się o mnie nawet mi się to podobało zaczął w tańcu macać mnie za tyłek i wyciągnoł na dwór było ciemno i nikogo w pobliżu zaczoł mnie namiętnie calować w usta potem po szyi a że miałam duzy dekolt całował mi piersi wsadził mi ręke pod spódniczke i masował mi myszke a potem zrobił palcówke było cudownie na koniec wyszeptał po cichu ze ma na mnie ochote i że musimy to niedługo dokończyć!!! Bardzo nie lubie tej ciotki bo zawsze była o mnie zazdrosna i wredna chce jej zrobić na złość przesapć się z nim a potem odbić jej go!!

Jestes złym człowiekiem. A koleś Cie wykorzystał i jeśli na to pozwolisz zrobi to jeszcze wiele razy. Póxniej zniknie, a Ty zostaniesz ze swoim upokorzeniem i łazmi,

Gość majka450
spierdalaj sam jesteś kurwą i chamem on jest z nią nieszcześliwy bo to straszna zołza jest i cały czas go krytykuje juz nie raz widziałam jak go ośmiesza przed znajomymi i rodziną krytykantka jebana znam go od dwóch lat i od jakiegos czsu zaiskrzyło pomiędzy nami bardzo dobże się rozumiemy i ja tego chciałam więc on mnie nie wykorzystał!!!!! oboje pragniemy tego samego !!!! i od kurew to ty sobie możesz swoja matke wyzywać suko!!!!!!!!!!

Gość Czarodziejka098
Kiedyś sypiałam z żonatym mężczyzną na początku było super, adrenalina, maksymalne podniecenie kiedy mnie dotyka a na palcu lśniła mu obrączka, przekonałam się na własnej skórze, że zakazany owoc najlepiej smakuje ( a cudzy mąż na pewno jest takim właśnie zakazanym owocem) Teraz uważam że była to najgłupsza rzecz jaką mogłam zrobić w życiu, gdybym mogła cofnąć czas to NIGDY bym tego nie zrobiła, po tym wydarzeniu które trwało dość długo (ok 2 lat z przerwami) nie mogłam ułożyć sobie życia, czułam się jak trędowata, jakby każdy facet wiedział, że byłam kochanką i dlatego nie nadaję się na partnerkę, osobę godną zaufania :( Na szczęście znalazłam mężczyznę którego pokochałam całym sercem i on mnie też :) Mój partner nie wie, jaka jest moja przeszłość, boje się że gdyby się dowiedział to zniszczyłoby to wszystko co jest między nami, a na pewno nie byłoby tak jak teraz :( żyję w strachu, że moja tajemnica kiedyś wyjdzie na jaw...byłam głupia, naiwna, bezmyślna... Dziewczyno zastanów się co robisz, możesz zniszczyć życie nie tylko sobie, ale i innym ludziom, a pamiętaj, że zło wyrządzone innym zawsze do nas wraca :(

Gość majka450
ale oni nie są małużeństwem !!! tylko toksyczną parą on już nie raz ja rzucał ale ta wariatka nie dawała mu spokoju i wracał do niej!!!

Gość majka450
raz go zatrzymała na dziecko chociaż wcale nie była w ciąży to jest chora kobieta potem jak się dowiedział że nie jest w ciąży odszedł od niej a ona dostała załamania nerwowego i trafiła do psychiatryka ona ma jakieś schizy ciągle ,wrócił potem do niej bo moja rodzina go prosiła podobno było z nią rzekomo zle i mogła pierdolca dostać ona jest jakąś paranoiczką !!!!!!!!!!!!!! TYPOWY TOKSYCZNY ZWIĄZEK!!!!!!!

Gość Czarodziejka098
Mimo wszystko tworzą związek i jaki by on nie był, po prostu nie masz prawa go niszczyć...Uwierz mi wiem co mówię :( Oczywiście zrobisz co zechcesz, tylko potem nie dziw się jeżeli przylgnie do Ciebie etykietka niszczycielki rodzin, burzycielki, złodziejki cudzych "mężów" / partnerów Ciężko jest się później z tego uwolnić, ludzie krótko pamiętają nasze dobre uczynki a długo te złe!!! Moje doświadczenia nauczyły mnie, że choćby nie wiem co to nie wolno wchodzć na trzeciego w związek innych ludzi, zastanów się czy chciałabym kiedyś znaleźć się na miejscu tej ciotki, chciałabyś by ktoś Cię tak upokorzył? I pamiętaj zło zawsze wróci i uderzy ze zdwojoną siłą !!!

Gość jedno pytanie
jesteś katoliczką?

Gość majka450
CHYBA MASZ JAKIEŚ PROBLEMY ZE SOBĄ KOBIETO!!!!!!!!!!!!!!!!! GÓWNO CI DO TEGO MAM W DUPIE AKURAT TWOJĄ OPINIE !!!!!!!!!!!! ZROBIE CO ZECHCE A JEGO KOCHAM I NIE POZWOLE ŻEBY BYŁ NIESZCZĘSLIWY!!!!!!!!!!!!

Gość majka450
NIE NIE JESTEM KATOLICZKĄ!

Gość nawet toksycznych
związków się nie rozbija! nie wolno budować swojego szcześcia na nieszczęściu innych!To ty jesteś w tym momencie nienormalna bo nie dośc, ze chcesz odbić partnera ciotce to jeszcze zamiast pomóc jej w chorobie (musi mieć słabe nerwy być może nerwice) jeszcze chcesz to wykorzystać przeciw niej.Wsydź się dziewczyno jesteś złym człowiekiem tak ak ktoś już tu napisał.

Gość majka450
mało tego nadużywa alkoholu i maca się z facetami na jego oczach mamy z nim czysty układ on jej nie kocha i mówił mi że ją zostawi bo ma dość jej cholernych humorków !!!

Gość Czarodziejka098
Hmm przykro mi to pisać, ale wychodzi na to, że nie tylko związek jego i twojej ciotki jest toksyczny, ale wasz/twoja(?) miłosc też jest toksyczna, zniszczy zycie tobie, ciotce, jemu niekoniecznie, bo on w kazdej chwili moze zmienic nr tel i przestac sie z wami kontaktowac a ty ? zerwiesz kontakty z rodzinom ktora zacznie cie potepiac, jestes gotowa na to by od tej pory kazde swieta spedzac samotnie, by liczyc tylko na siebie? Maja masz dopiero 17 lat, nie niszcz sobie zycia na wlasne zyczenie :)

Gość a pomyslałaś
jak zareaguje na to twoja rodzina? Jak przez ciebie ciotka naprawdę zwariuje? Wszyscy się od ciebie odwrócą, pomyśl czy warto ryzykować dla faceta, który być może tylko przygody szuka.Jesteś jeszcze młoda, nie marnuj życia!!!!!!!!!!!!!

Gość majka450
WEŻ SPIERDALAJ NE WYPOWIADAJ SIĘ NA TEN TEMAT WOGÓLE DZIWKO POIERDOLONA WYNOŚ SIĘ Z TĄD !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIKT CI NIE KAŻE SIĘ WYPOWIADAĆ A JAK MASZ MNIE ZAMIAR TAK OBRAŻAĆ TO WYPIERDALAJ!!!!!!!!!!!!! GORSZE RZECZY DZIEWCZYNY ROBIĄ!

Gość majka450
ALE DLACZEGO ODRAZU Z GÓRY ZAKŁADACIE ŻE ON MNIE CHCE WYKORZYSTAĆ KOCHAMY SIĘ OBOJE I CHCEMY BYĆ RAZEM DLACZEGO WSZYSCY ORAZU MÓWIĄ ŻE TO SIĘ NIE UDA????????????!!!!!!!!!!!

Gość majka450
RODZINKE TEŻ MAM PIERDOLNIĘTĄ I MAM ICH W DUPIE ZA DUŻO MI KRZYWDY ZROBILI A TA CIOTKA TO JUŻ WOGÓLE NIE WARTO OPOWIADAĆ !!!! JESTEM GOTOWA ZERWAĆ Z NIMI KONTAKT I WYPROWADZIĆ SIĘ Z NIM CHOĆBY NA KONIEC SWIATA !!!!!!!!! TO NAPRAWDE NIE JEST ZŁY CZŁOWIEK!!!!!!!1

Gość Czarodziejka098
"gorsze rzeczy dziewczyny robią " to nie jest usprawiedliwienie !!!! Idę, bo nie moge patrzeć jak młoda dziewczyna, dziecko jeszcze popełnia być może najgorszy błąd w życiu... Maju będę trzymała kciuki za to żebyś się opamiętała, a osoba która nazywa Cię "kurwą/dziwką" nie powinna tego robić, to prawda, ale zastanów się czy aby nie ma trochę racji, bo kochanka to synonim dziwki :( też nią kiedyś byłam :( ale opamiętałam się w porę i teraz jestem szczęśliwa jak nigdy w życiu :)

Gość Ekheeemm..
pomyśl logicznie. on nawet jeśli Cię kocha to po jakimś czasie Cię zostawi. oni tak wszyscy robią. A od Ciebie odwróci się rodzina i zostawniesz sama. Pomyśl czy warto tak ryzykować. życze Ci jak najlepiej i jeśli naprawde go kochasz to powodzenia, ale zastanów się czy warto.

Gość majka450
DOBRA SKOŃCZ KURWO BO MULI!!!! POPROSTU SPIERDALAJ STĄD I TYLE MAM CI DO POWIEDZENIA!!!!!!!!!!!!

Gość a pomyslałaś
dziewczyno bo faceci szukają tylko okazji i nie wierzę żeby facet o 10 lat starszy chciał z nastolatką spędzić życie! takie związki udają się tylko na filmach! w wieku 17stu lat każde zauroczenie wydaje się wielką miłością z czasem zrozumiesz, że robisz źle i co wtedy?Zajmij się szkołą, na facetów przyjdzie czas.Posłuchaj rady starszej koleżanki wiem co mówię.

Gość majka450
NIE MOGE POZWOLIĆ NA TO ŻEBY SZYMON ZMARNOWAŁ SOBIE ZYCIE Z TĄ WARIATKĄ!!! ON SIĘ PRZY NIEJ MARNUJE!!!

Gość Czarodziejka098
DOBRA SKOŃCZ K**WO BO MULI!!!! POPROSTU SPIE**ALAJ STĄD I TYLE MAM CI DO POWIEDZENIA!!!!!!!!!!!! przepraszam , ale to było do mnie?

Gość hey mała
posłuchaj mnie.Miałam taką samą sytuację jak ty, tylko, że ja kochałam faceta siostry. miałam wtedy 16 lat.Też mnie nie obchodziło co rodzina pomyśli, że siostra się odwróci itd.Ona też bawiła się nim, oszukiwała go i wogóle. Byłam gotowa rozbić rodzinę dla niego. Kiedy poszłam do szkoły średniej odrobinę zerwałam z nim kontakty, płakałam co noc za nim a wkońcu zapomniałam.Trwało to długo a teraz mam 21 lat i dziękuję Bogu, ze tego nie zrobiłam.Zniszczyłabym całą rodzinę, to mógłby być najgorszy błąd w moim zyciu.A ten facet teraz ma żonę i dzieci z inną kobietą i nawet nie odezwie się do mnie.

Gość majka450
NIE NIE DO CIEBIE:)

Gość majka450
TO CIOTKA JEST ODEMNIE O 10 LAT STARSZA ON JEST OD NIEJ MŁODSZY A RÓŻNICA POMIĘDZY NAMI JEST STOSUNKOWO NIEDUŻA BO TYLKO 5 LAT

Gość Ekheeemm..
a to może do mnie?

Gość Ekheeemm..
Twoja ostatnia wypowiedz zmienia całkiem postać rzeczy.