Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka450

PODPOWIEDZCIE CO ZROBIĆ??

Polecane posty

Gość majka450
NIE TO TEŻ NIE DO CIEBIE TYLKO DO TEJ ZOŁZY CO MNIE OD DZIWEK I KUREW WYZYWAŁA

Gość Ekheeemm..
Ok. Macie większe szanse. Ale lepiej poczekaj aż on się z nią roztanie. tzn. takie jest moje zdanie.

Gość majka450
lubię też jak mi daje do buzi wtedy chętnie wysysam śmietankę z niego, jest taki słodki, chce żeby mnie wyrżnał za wszystkie czasy.Tylko do tego mi potrzebny:D

Gość majka450
PODSZYW SPIERDALAJ!!!

Gość Ekheeemm..
domyśliłam się

Gość majka450
AŻ ON SIĘ Z NIĄ ROZSTANIE?? OKEY MOŻE ZLE TO UJEŁAM NA POCZĄTKU ONI TYLKO RAZEM CZASMI NA IMPREZY CHODZĄ TO ZNACZY ONA PRZYŁAZI DO NIEGO !! A IMPREZA BYŁA U NIEGO W KLUBIE KTÓRY PROWADZI!!! ONA TYLKO PIJE NA TYCH IMPREZACH I JAKIEŚ PIERDOLNIĘTE AFERY ROBI!!

Gość majka450
codziennie nad ranem zaraz po brzasku staję na parapecie ,okleiwszy uprzednio krocze taśmą izolacyjną chińskiej produkcji,zakładam na nos papierowy dziubek z gumką oraz przytraczam sobie do głowy nadmuchaną gumową rękawicę i zaczynam piać aby obudzić do szkoły wszystkie dzieci w moich ukochanych Pierdzimąkach Kujawskich.

Gość majka450
TO O CIĄŻY TO TEŻ NIE JA!!! Żal.pl

Gość majka450
lubię też jak mi robi minetę na fontannie w parku w samo południe tak zeby jak najwięcej ludzi widziało

Gość majka450
i ten podszyw miała być śmieszny?? sory ale chyba cie pogrzało!!!!

Gość majka450
czasami też lubię się rżnąć w jego fiacie 126 p najlepiej na dachu bo wtedy fajnie wgina się dach i potem zostaje tam odcisk moich pośladków

Gość Eliza82
Dziecko, najpierw naucz się pisać, potem rozbijaj związki... "małużeństwo"? Co to jest? Skoro on jest nieszczęśliwy, to dlaczego z nią jest? Jeśli jest niezrównoważona psychicznie to tym bardziej nie powinien z nią być. Uwierz, gdyby nie chciał, to nie tkwiłby w związku, który go unieszczęśliwia. Widocznie tak mu pasuje. Jeśli facet mówi, że jego małżeństwo/związek już praktycznie nie istnieje, a on jest z żoną/partnerką tylko ze względu na dzieci/przyzwyczajenie/jakieś szantaże wariatki, to tak naprawdę nie myśli. Każdy facet będzie udawał biednego, nieszczęśliwego misia, żeby zaciągnąć młodą i chętną panienkę do łóżka. Faceci przychodzą i odchodzą, rodzina po prostu jest i zawsze będzie. Zapamiętaj jedną zasadę: na faceta, który jest w związku z inną kobietą trzeba patrzeć jak na brata. Po cudzego chłopa rąk się nie wyciąga.

Gość majka450
tak no to przyznam sie wam, jestem kuurwa, bo nieraz bralam za to kase, a od niego jeszcze nie, pierwszy raz to zrobilam jak mialam 13 LAT

Gość ty go na siłę nie uszcześliwia
j sam powinien się ratowac jak jest z nią nieszczęślwy. tu sytuacja wygląda tak: Facet widzi okazję więc robi wszystko żeby cię zaciągnać do łóżka.Potem może i zerwie z ciocią ale z tobą też nie będzie:)Nie łudź się maleńka

Gość majka450
widze że troche mnie nie było i podszywy prawie orgazmu dostają z wrażenia zeby komuś tylko nawsadzać.... jesteście dzicinni...

Gość majka450
a skąd wiesz że ze mną nie będzie nie znasz go to nie prawda że wszyscy faceci są tacy sami!!! ja mu ufam !!

Gość majka450
*dziecinni

Gość BEZstornnaOsoba
Witam ! http://www.3dwhite.pl/?clk=695c39d4d6a6818b1 2daeb345a1fdf13 Odwiedzając tę stronę można wiele się dowiedzieć o pielęgnowaniu zębów jest komercyjna ale godna polecenia Ciekawa strona można wsiąść udział w konkursie . Zajmie tylko 10 sek zawsze warto zobaczyć coś nowego

Gość to ufaj mu dalej
po co się na s radzisz co robić jak mu ufasz?

Gość majka450
bardziej chodziło mi o to co zrobić z ta ciotką pierdolniętą żeby się nie msciła!!

Gość w tej sytuacji
musisz ją otruć.Zachowaj też trochę trutki dla siebie.Przyda ci się jak już zostaniesz sama :D 🖐️

Gość oldi star
MAŁA PIERDOLNIJ CIOTCE BEJBOLEM W ŁEB I PO SPRAWIE:)

Gość lilkaaaaa
Smarkulo masz dopiero 17 lat !!!!!! Wulgaryzmów Ci nie brakuje? Z ortografią na bakier i to mocno.Masz wredny charakter.Tylko Ci sex w głowie.Ladnie Cię rodzice wychowali , nie ma co !!!!?????

Gość to prowokcja na bank
jakies dziecko neo sie wyzya mamusia zabronila isc na disco a wy sie wkrecacie :D majka do ksiazek do nauki szmato pierdolona