Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozkosz888Rozkosz

***Czy mając nadwagę 20kg udało się wam zajść w ciążę?***

Polecane posty

Gość Rozkosz888Rozkosz

Gość 20 nie ale 10 tak
i jestem wi ciazy. Nie od wagi zalezy czy zajdziesz czy nie. Ostatno w Rosji kobieta ktora wazyla 280 kg urodzila dziecko.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam ponad 20 kg nadwagi i jestem w 18 tygodniu

Gość kkkkkklop
ja miałam 15 i zaszłam 4 miesiace temu zostałam mama :D

Gość Rozkosz888Rozkosz
Dzięki potrzymałyscie mnie na duchu że może może mi się uda:D

Gość 20 nie ale 10 tak
moja siostra miala bardzo duza nadwage jak zaszla w ciaze i bez problemu urodzila. Jedynie miala cukrzyce ciazowa ale jesli wykryje sie ja w czas to nie jest zadnym problemem. Po ciazy przechodzi. Teraz kiedy dzieco ma 2 latka ona jest - 30 kg. dalej jest spora ale to duzy sulces ze tyle schudla. Ja jestem w 38 tyg i przytylam 20 kg. A zaszlam z 10 kg nadwagi i jak na razie odpukac nic mi nie dolego czuje sie swietnie i czekam na dzidzie.

Gość Dużo więcej niż 20 kg-
Ja przed ciążą ważyłam 104 kg i teraz jestem w 30 tygodniu ciąży, która przebiega prawidłowo, jedyna wada to taka, że od początku przytyłam w sumie tylko 3 kg i moje Maleństwo "jak na swój wiek" mieści się ledwo w dolnej granicy normy wagowej czyli ma troszkę ponad 1400g, a powinno mieć troszkę więcej. Nie martw się wagą. Jeśli Ty się w miarę dobrze czujesz i akceptujesz siebie (tak jak ja) i akceptuje Ciebie też Twój partner to na 100 % wszystko będzie ok;-) Co prawda my z mężem staraliśmy się ok pół roku o Dzidzię, ale wcześniej brałam tabletki antykoncepcyjne i to też mogło mieć wpływ na to opóźnienie. Nie sądzę, żeby waga miała tu jakieś większe znaczenie. Jeśli się kochacie i słyszysz z ust ukochanej osoby to, co ja, to na pewno się uda i będziecie szczęśliwi😍

Gość Dużo więcej niż 20 kg-
Mam też znajomą z pracy, która jest jeszcze bardziej puszysta niż ja i zaszła w ciążę, do tego miała już 36lat, a to była jej pierwsza ciąża. Ona natomiast musiała w ciąży leżeć, bo miała jakieś kłopoty, ale nie wiem jakie. I urodziła Maleństwo w 7mym miesiącu. A teraz jej córa jest największa w grupie i nikt by nie powiedział, ze to wcześniak;-)

Gość pewnie że można
Ja w wieku 25 lat przy 172 cm wzrostu i 95 kg żywej wagi zaszłam w ciażę w pierwszym cyklu starań :):) W ciązy przytyłam 15 kg. Jetsem od kilku miesięcy na diecie i ważę 85 kg.

Gość pewnie że można
Dodam tylko, że ciąża bezproblemowa, badania w normie. Maluszek urodzony naturalnie w 40 tyg, zdrowy !!

Ja też mam sporą nadwagę ( ok 15 kg) i zaszłam w ciążę, obecnie zaczynam 3 miesiąc (9tc) i czuję się dobrze, nadwaga mi nie przeszkadza w niczym, a i tak planuję odchudzanie po porodzie i oczywiście jak już karmić piersią nie będę.

Gość xyxx
no tak, otylosc to juz choroba spoleczna a potem spasione matki upasa swoje dzieci odchudzajcie sie pasztety a nie zwalacie nadwage na leki, hormony etc.. etc..... Dla mnie chorobą społeczna jest rażąca głupota taka jak u ciebie. Masz ograniczone horyzonty mysleniowe :O

Apropo zwalania na hormony to ja właśnie po nich przytyłam prawie 20 kg, kiedyś byłam szczuplutka. Hormony musiałam brać, bo tak leczono mnie na torbiele, na które leczyłam się od 17 roku życia, więc nie wypowiadaj się skoro chcesz wszystkim ubliżać, mi nie przeszkadza moja waga, bo wcale nie widac, że mam aż tyle nadwagi. Ale ja wiem dlaczego masz takie zdanie. Pewnie ważysz więcej od nas i próbujesz się dowartościować obrażając (czyt. próbując obrażać, bo mnie akurat nie obraziłeś/-aś).

Gość pewnie ze takkkk
mam nadwage 30 kg i bez problemu zaszłam dzidzia zdrowa jak ryba i to powaga! super dzidzia mądra i zdrowa

Dziewczyny z całego serducha ❤️ wam dziękuję :D to pardzo miłe słyszec że są dziewczynki którym się udało :D ja mam juz jedno dziecko i planujemy rodzeństwo no ale ten balast z przodu i na boczkach przeszkadza:o zawsze byłam szczupła ale półtora roku temu fatalnie złamałm nogę w kilku miejscach i.....leżenie 10 miesieczne i rechabilitacja ( brak normalnego ruchu) zrobiły swoje :o nie chciała bym się teraz odchudzać bo to przed ciążą nie wskazane tak mi mówiła gin. stram się jeśc wszystko gotowane na parze unikac smażonych rzeczy mam nadzieję że mogę się tak odrzywiać:o i że to nie zaszkodzi maleństwu o ile uda mi się zajść w ciążę :O Dziewczyny jak możecie to napiszcie jak się odrzywiałyście i jak było z wagą ja tez słyszałam że kobiety otyłe mniej tyją :) i z tego co pisałajedna z was tak chyba faktycznie jest :) Ja w pierwszej ciąży przytyłam 23.5Kg i zgubiłam 19 kg . A jak jest u was? Wszystkim szczęsliwym mamusią serdecznie GRATULUJĘ i życzę by wasze pociechy się zdrowo chowały i by dawały wam same chwile radości :D👄

Gość Do DzIe łA
Ja miałam 25 kg na + i się udało synek zdrowy i najukochańszy na świecie :) A jedzonko które jesz jak najbardziej dla dzidzi jest ok :) POZDRAWIAM

Gość w sumie1
w sumie fajny temat ja tez jestem otyła i zastanawiam się jak to będzie jak mi się uda:) narzie staram się 5 miesięcy i chetnie tez bym się dowiedziała czegos na temat odrzywiania w ciązy jak jest się otyłym .Mam nadzieję że jeszcze ktos napisze :)

Gość gość
Rewelacyjny produkt na odchudzanie, dzięki któremu w krótkim czasie schudłam prawie 20 kilogramów to Piperinox, polecam http://nplink.net/JJvdj0WA