Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za ///////////

jak myślicie ile osub siedzi na kafereri naprzykład dziesiaj

Polecane posty

Gość musztarda
A jak myślisz? :D Zła kobieta ModerMax mi zabrała. I wcale nie za to, że czepiałam się błędów, choć powinnam, bo siakaś analfabetka z Niej chyba.

musztarda ty naprawdę jestes jakas pierdolnięta.zazwyczaj pisze dobrze,nie popełniam błedow typu :"który" nie pisze przez u otwarte tak jak "żaba" nie piszę przez rz.takie błedy są niewybaczalne,a ze ja zrobie jeden bład na jakis czas to da sie przeżyć.poza tym ortografie znam dosc dobrze,a ze nie jestem robotem to moge sie od czasu do czasu pomylic.

Gość ojej ojej ojej
ale kulturka szwankuje widać... Prędzej przekleństwo niewybaczalne, niż jakiś błąd...

Gość musztarda
Nie ubliżaj mi, bo na razie nie nazwałam Cię jeszcze chociażby tumanem, choć mogłam. Ktoś, kto sam popełnia błędy, nie ma prawa, powtarzam, żeby dotarło... nie ma prawa... zwracać komuś innemu uwagi.

Gość hmhmhm
zgadzam się z ketchupem. Ups, przepraszam, z musztardą :)

Gość ojej ojej ojej
nieważne czy siedzą tu kulturalni czy nie. Ważne jest to, co sobą reprezentujesz. I widać, że z tym bardzo kiepsko. W dodatku nie umiesz przyznać się do błędu, a szkoda, bo to ważne.

no widac trafilas na swoj teren:) zamiast alczyc z wulggarymami to bezrefleksyjnie ich uzywasz trafilo drzewo do lasu ide , bo jeszcze sama zaczne podobnie pisac🖐️

Gość musztarda
O jajco, już wiesz?

Gość hmhmhm
tak, zgadzam się, jesteś żałosna :) cieszę się, że wreszcie się przełamałaś i się do tego przyznałaś :)

Gość musztarda
Oczywiście, że żałosne. Od momentu, kiedy wytknęłaś komuś błędy, sama popełniając podobne, do chwili, w której zaczęłaś mi ubliżać.