Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_xx_ja

orgazm.

Polecane posty

Gość ona_xx_ja

drogie panie. zadam tak bardziej niedyskretne pytanie. czy przeżyłyście kiedyś orgazm pochwowy tyle, że przez tzw.'palcówkę' i 'minetkę' jednocześnie? bo nie przeczę, mój chłopak jest bardzo dobry w TYM, ale nigdy nie mogę dojść. zawsze czuję, że to się zbliża, takie skurcze, ale na tym się kończy. jakby czegoś brakowało.... tylko nie wiemy czego. miałyście tak?

Gość ja mam tak..
Jak mnie Mąż w ten sposób pieści to za każdym razem mam orgazm.

Gość ja mam tak..
Może Twoje mysli odbiegają w inną stronę, rozpraszasz się i orgazm "ucieka"

Gość ona_xx_ja
może i tak... bo jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami. nie uprawiamy takiego prawdziwego seksu bo na to za wcześnie więc takie coś, że tak napiszę musi nam wystarczać.... tylko może na początku nie skupiam się na tym, ale potem już tak... nie wiem co jest... co zrobić żeby było dobrze..

Gość niegdy nie mialam
orgazmu pochwowego, tylko lechtaczkowy :/

Gość ona_xx_ja
właśnie czytałam dużo na ten temat i podobno kobiecie trudno jest osiągnąć orgazm pochwowy. w takim razie... jak wygląda orgazm łechtaczkowy? może to głupie, ale nie jestem obeznana w tym wszystkim. :) też coś 'wypływa' ? :>

''''mój chłopak jest bardzo dobry w TYM''-a po czym wnioskujesz ze jest w tym dobry? koro nie masz orgazmu, na seks za wczesnie i nawet nie ejstes 'w tym' obeznana XD :classic_cool: do nauki dzieci!

Gość ona_xx_ja
nie martw się. jestem pełnoletnia. ;] i nie jestem takim dzieckiem jak ci się wydaje.

Gość ja mam tak..
Ja tak naprawdę poznałam smak orgazmów pochwowych dopiero po porodzie. Wcześniej się zdrarzały ale sporadycznie. dczuwam w ten sposób: Orgazm łechtaczkowy - krótki ale bardzo intensywny Orgazm pochwowy - długi, mniej intensywny ale rozpływający się po całym ciele, bardzo relakujący.