Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie iść

ide dzisiaj na 18- stke a tak mi sie nie chce... co zrobic??

Polecane posty

Gość nie chce mi sie iść

ehhhhhhhhhhhhh

Gość kotka222
idz!!! zmus sie, a potem zobaczysz ze bedzie czdowo i sie super wybawisz

Gość asdfsdga
wczoraj byłam mimo że mi się nie chciało i w sumie nic specjalnego ..

Gość nie chce mi sie iść
chyba walne se setke normalnie.. nie lubie takich wyjsc nigdy nie lubilam.. wole siedziec w domu..ehhh ;(

Gość uhbje3k
hehe , to nie idz nikt Cie nei zmusza,przepros, ze sie zatrulas czyms , i bardzo zle sie czujesz, wciaz wymiotujesz, i barszo przepraszasz, i jak sie lepiepoczujesz to sie zjawisz, ale nie chcesz nic obeicywac . I chuj :P

Gość ddddddddddddddddddddddd
Jutro osiemnastka mojego kolegi tez mi sie nie chce isc tymbardziej ze to w jakims ujowym klubie.

Gość nie chce mi sie iść
no ale widzisz jak powiem ze jestem chora i nie moge przyjsc to sie obrażą ze nigdzie nie chce chodzic i wogole.. ciagle sie trzeba dla kogos zmuszac i isc bo sie obraza albo cos.. nie cierpie takiego czegos!! kiedy wreszcie skoncze ta cholerna szkole!!! masakra..

Gość kulikowaaa
Ja mam tak samo , wole zostac w domu , a nie chodzic . Ale jak mowie, ze mnei nie bedzie to sa fochy , ze ja nie chce nigdzie z nimi chodzic. ;/

Gość nie chce mi sie iść
o widzisz chociaz ktos mnie rozumie..

a ja kocham osiemnastki! teraz wlasnie mam dwutygodniowa przerwe, a a wprzyszla sobote moja:D Dzisiaj musze zorganizowac jakiegos grill bo wlasnie nie ma zadnej 18 i nie chce nudzic w sie w domu.

Gość BEZstornnaOsoba
Witam ! http://www.3dwhite.pl/?clk=695c39d4d6a6818b1 2daeb345a1fdf13 Odwiedzając tę stronę można wiele się dowiedzieć o pielęgnowaniu zębów jest komercyjna ale godna polecenia Ciekawa strona można wsiąść udział w konkursie . Zajmie tylko 10 sek zawsze warto zobaczyć coś nowego Faktycznie idź zawsze możesz wcześniej wyjść jak ci się nie spodoba. Chyba że jesteś bardzo mało asertywna i jak już zostaniesz tam to wbrew własnej woli. Ale szkoda przegapić imprezę :D:D Dobra zabawa jest ważna w młodym wieku :) na pewno znajdziesz kogoś kto też nie chętnie tam przyszedł i to może być twój partner przez cała ipreze w zabawie :) Pamiętaj nic nie rób wbrew sobie ;) zastanów się dobrze czego naprawdę chcesz :D

Gość moja rada to kobieto
zbrzydnij. Ja jestem brzydka i nikt mnie nie zaprasza na nic. No i dobrze bo też wolę w domu siedzieć. Tym bardziej że wszyscy tam pją a ja jestem abstynentką.

Nienawidzę osiemnastek :O:O , tylko piją , ćpają i potem się po pokojach ruchają Wiem z doświadczenia i nie zamierzam chodzić :O