Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusiaaa18

uzależniona od słodyczy

Polecane posty

Gość Martusiaaa18

no więc mój problem polega na tym, że próbuje schudnąć, ale mi to nie wychodzi bo jestem uzależniona od słodyczy. Nie mogę wytrzymać nawet jednego dnia żeby nie zjeść ciasteczka, placka czy czekolady. I to oczywiście jest tak, że jak zacznę jeść tą czekoladę to zjem ją całą. Nawet jak się porządnie najem na śniadanie to i tak muszę zjeść coś słodkiego bo czuje taki niedosyt ;( no i jak tu schudnąć? :( macie jakiś pomysł co robić żeby nie jeść słodkiego? help!:)

Gość hehe sie okaze
jak sie nabawisz owsikow to i slodyczy ci sie odechce, rob tak dalej

Gość Pim pam pim
nie ty pierwsza i nie ty ostatnia. Tylko silna wola to zwalczy.

Gość jhjhqjsa
moja szefowa która interesuje sie medycyna naturalna, leczy sie tylko ziołami i naturalnymi wyciagami twierdzi że chrom (mozna kupic w aptece) zwalcza chec na słodycze, Ile w tym prawdy nie wiem, ale chyba nie zaszkodzi jak spróbujesz

Gość kotka222
slodycze sa bleeeeeeeeeee

Gość Martusiaaa18
spróbuje z tym chromem :) a znacie może jakiś sposób żeby schudnąć jakieś 5 kg? :) niby to nie dużo ale nie umiem tego zgubić :P Czy to prawda, ze od ziemniaków, makaronu i chleba mocno się tyje?

Gość jojo1
prawda jeśli połączysz je z białkami

Gość będzie pytał
ja mam podobnie - jak nie zakończe posiłku czymś słodkim to nie zaliczam tego jako pełny posiłek ;)

Gość Frambi
Do hehe sie okaze -> Kretynko czynnikiem chorobotwórczym owsika -> jest zła chigiena osobista jak również zanieczyszczone owace i warzywa a NIE SŁODYDĘ!!! Gdzieś Ty takie głupoty przeczytała? Na lekcjach nie uważałaś czy co?! Możesz nie jeść słodyczy,a i tak jak masz dupę brudną to się nabawisz owsików.... Do Martusiaaa18 -> Podzielam Twój ból,gdyż mam ten sam problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Jednak Twoja sytuacja jest gorsza bo się odchudzać,a ja nie... jednak słodycze szkodzą mi na cerę... Nie jem ich codziennie jak Ty jednak nie mogę się powstrzymać na dłużej niż tydzień od słodyczy... chodźby omleta czekoladowego... :( Ps. Jeśli chodzi o odchudzanie powinnaś jeść dużó owoców i warzyw zawierają dużo błonnika bo którym nie powinnaś dużó jeść. Makarony nie duczą jeśli nie połączysz go z tłustym sosem z mięsem... Sama dieta nie wystarczy... potrzebnę są również ćwiczenia... bez nich może i schudniesz ale będziesz miała wał obwisłej skóry czego spewnością nie chcesz... polecam brzuszki,przysiady i oczywiście rozciąganie... Do jhjhqjsa -> Ja slyszałam i czytałam w nie jednym wątku,że chrom jest na powstrzymanie łaknienia i tu nie tylko chodzi o słodycze.... Po tym ma się wcale nie chcieć jeść....

Gość a ja sama
w aptece mozna kupic jakies tableteczki na zmneijszenie laknienia

Gość Frambi
* SŁODYCZĘ!!! źle mi się napisało ;p

Gość kakddjsfie jn vfbv
up

Gość Martusiaaa18
wymyśliłam jak zapomnieć o słodyczach :) przejdę na głodówkę. Czytałam że po głodówce zapomina się o starych nawykach. może mi się uda:) a przy okazji schudnę pare kg. I cera mi się poprawi :) co myślicie o tym? dobry pomysł?