Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokonwalia

Bog daje nam znaki !!

Polecane posty

Gość kokonwalia

ostatnio miałam male załamanie psychiczne, prosiłam Boga aby dał mi spotkac kogos kto mnie pokocha i pomoze się pozbierac. Na drugi dzien odrazu spotkałam moją dawną szkolną miłosć . obecnie jestesmy szczęsliwą parą :) Dziękuję Ci Boże

Gość Bóg Wszechmogący
nie ma sprawy

Gość Łasica Julia
To Pan Bóg siedzi na kafeterii? :P

Gość Bóg Wszechmogący
Pan Bóg jest wszędzie

Gość a nie wpadłaś na to
ze to mogł byc zwykły zbieg okolicznosci ? ale ludzie są naiwni...

Gość Łasica Julia
Aaaa, to przepraszam..!

Gość kokonwalia
a nie wpadłaś na to - nie wierzę w zbiegi okolicznosci, w życiu wszystko jest zaplanowane i ułozone przez samego Pana Boga. gdybym powiedziała Ci w jakich okolicznosciach spotkałam mojego obecnego partnera to tez byś przestała wierzyć w zbieg okoliczności :) Pozdrawiam

Gość Oczy węża
A wy naiwniacy naprawdę nadal wierzycie,że istnieje bóg gotów reagować na każde wasze skinięcie palcem,byleby było ono przedstawione w należycie uniżonej formie. Cóż-może lepiej być naiwnym...

Gość BEZstornnaOsoba
Witam ! http://www.3dwhite.pl/?clk=695c39d4d6a6818b1 2daeb345a1fdf13 Odwiedzając tę stronę można wiele się dowiedzieć o pielęgnowaniu zębów jest komercyjna ale godna polecenia Ciekawa strona można wsiąść udział w konkursie . Zajmie tylko 10 sek zawsze warto zobaczyć coś nowego Bóg jest wszędzie :) daje nam wiele znaków których nie raz nie dostrzegamy... Mozę być staruszką której pomagasz albo w dziecku któremu udzielasz korepetycji... Ja w to wierze, moim zdaniem nie trzeba iść na kolanach do kościoła aby być blisko boga. Jeżeli ktoś nie wierzy w boga albo ma inne to już jego prywatna sprawa(to nie podlega dyskusji) ;)

Gość BEZstornnaOsoba
Inne zdanie oczywiście :) Bóg nie jest na każde nasze skinienie :) ale wiara w niego ułatwia nam życie.

Gość BEZstornnaOsoba
Taaaaak czyli gdzie nie ma niczego nie ma boga :) :P