Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość charlottee

Zajęta czy wolna?

Polecane posty

Gość charlottee

Jak sądzicie, co myśli chłopak kiedy widzi 20-letnia, atrakcyjną, ładną i ułożoną dziewczynę i dowiaduje się że nie ma chłopaka?? Że jest dziwna?? Czy regula jest ze jak sie ma 19, 20 lat musi sie miec chlopaka??

Nie trzeba mieć chłopaka, lepiej się w tym wieku bawić i nie ograniczać, coby nie żałować w przyszłości.

Gość hihi haha huhu
jestes głupia. może, ale nie musi. może byc sama z wyboru, albo facet z nią zerwał - w kazdym wieku tak moze byc.

Gość charlottee
Mam na myśli, zwłaszcza dziewczyny, które są same z wyboru - czy o takich mysli sie ze z nimi cos nie tak??

Gość charlottee
No tak, ale patrząc z innej strony - jak chłopak widzi taką laskę i dowiaduje się, że ma chłopaka, wzbudza to w nim uczucie zazdrosci, a jak nie ma - to pewnie ze nikt jej nie chce??

Gość o rany rany rany....
Ile ty masz lat? Nie masz naprawdę większych problemów, czy co? Jak porządny facet, to się nie zastanawia dlaczego jesteś sama, tylko się cieszy, że jesteś sama, bo może będziesz mogła być jego... To są problemy dzieci w wieku lat nastu. Dorośli ludzie się nad tym nie zastanawiają.

Jak widzę, że laska nie ma chłopaka i jest fajna to znaczy, że albo nie chce mieć, albo się z kimś niedawno rozstała, albo po prostu nie znalazła jeszcze tego jedynego i nie bierze się za byle kogo byleby tylko MIEĆ.

tak charlotte ja myślę że z tobą coś nie tak nie dlatego że jesteś sama ,ale dlatego że się pytasz o to innych .No więc Ci mowie idz sie leczyc bo jestes chora .. lepiej :)

Gość charlottee
Jeśli chodzi o mnie, to ja facet jestem:-P A zwyczajnie się pytam, co sądzicie o takich dziewczynach i tyle. Widac, kazdego kto pisze na cafe wyslalibyscie od razu do psychiatryka. zal!