Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótko karmiona

Jakie będzie dziecko karmione mlekiem matki tylko przez miesiąc????

Polecane posty

Gość hehehe do dziewczyny tej
co mieszka za granica - nie pisz tu takich rzeczy, bo te wrony cie zaraz tu zjedza :D Tutaj wszyscy musza byc glupi, biedni, narzekac na mezow, zycie, dzieci, brak pieniedzy, beznadziejne prace itd.Tu bron Boze nie wolno pisac takich rzeczy, o jakich napisalas ty :) Masz narzekac, pamietaj, nawet jesli nie jest to zgodne z prawda :) p.s. Widzisz, juz znalazla sie jedna wrona, ktora zarzuca ci chwalenie sie, a nie widzi tego, ze ktos napisal wyzej, ze jest powiazeni miedzy intelektem, a karmieniem piersia. Tak tu juz bylo, jest i bedzie :)

Gość krótko karmiona...
nie jestem zadnym podszywaczem !! 😡 chyba pozwe moja matke ze mi zycie zmarnowala :O

Gość kafka do pifka
ciekawe jakie te rynki analizujesz :O

Gość no dobra to ja ci powiem na
Miedzynarodowe, glownie rynki krajow Europy Zachodniej, Wschodniej, USA i Kanade. Skonczylam ekonomie. Jeszcze jakies pytania?

Gość kafka do pifka
a do czego by Ci się umiejętność analizy rynków przydała na bezludnej wyspie, na której byłabyś tylko TY? pytam serio

Gość no dobra to ja ci powiem na
Nie wybieram sie na takowa w najblizszej przyszlosci, a i w dalszej raczej tez nie :)

Gość moja tak własnie byla
karmiona - ma teraz roczek jest okazem zdrowia ( poza katarkiem ) nie byla nigdy chora , nigdy nie brala zadnych lekow ani nie miala goraczki . dziecko ma apetyt ale jest szczuple , ma duzo sily w wieku 11 mc zaczela juz chodzic.