Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnulka5683

może ktoś łaskawie pomoże?!?!?!?!?!?!!? !!!!!

Polecane posty

Gość Czarnulka5683

elo elo ;] chciała bym się dowiedzieć czegoś więcej na temat henny do włosów... Mój naturalny kolor włosków to ciemnyyy brąz, ale często je farbowałam, był już blond baleyage, następnie brąz (by zakryć baleyage) i czerń (i to kilkanaście razy! ). Ostatnio włosy farbowałam na początku maja a teraz zastanawiam się nad henna... i nad stałym prostowaniem włosów! więc moje pytanie brzmi tak: czy mogę włosy 'zafarbować' henną (na jaki kolor?! przez ile trzymać paćkę na włosach by uzyskać najciemniejszy kolor jaki tylko się da?!) a następnie po kilku dniach u fryzjera zrobić zabieg stałego prostowania ?! pomóżcie bo nie wiem co dalej robić a słyszałam że henna bardzo odżywia włosy - co baaaardzooo by mi się przydało.... ;*

Gość Twojmama
Idz do fryzjera zapytaj, on chyba się na tym zna.

Gość pseudonimkaaaaaa
tzreba bylo napisac jakis konkret w tytule, a tak byle kto wchodzi bo nie wie o co chodzi przez twoj temat

Gość Czarnulka5683
ale ja wolę się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat tutaj ;] może ktoś inny wypowie się na ten temat.. ;] ;]

Gość Czarnulka5683
pisałam 'henna, prostowanie i wiele innych ' i nikt nie pisał ;D to się zdenerwowałam :P