Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jednorazowa

listo do M.

Polecane posty

Kolejny weekend - piątek, sobota. znów łączy nas melanż. Wiem, że masz swoje sprawy, ale ktoś tutaj czeka .Już nie jestem z tych, które będą szpiegować. Czujesz to to pokaż, nie pozwól tego spieprzyć. Wiesz.. codziennie czekam na wiadomość od Ciebie. Tyle razy nie odpisujesz, nie mam pojęcia co myśleć. Wiesz... wciąż tylko Tobą pachnie moja skóra. I myślę - akurat, ale nie mogę odejść. Czy tak trudno jest przynajmniej wysłać smsa przez internet? Byle jakiego, ważne że od Ciebie, ważne że pamiętasz, że myślisz...Czasem..w sumie to coraz częściej myśle o tym,że mnie nie potrzebujesz, jest Ci ze mną źle? Staram się jak mogę. Ale Ty nie masz wgl. dla mnie czasu.A pamiętasz tą huśtawkę ? działke..?...Widzisz, Miałam rację, w sumie to już na początku mówiłam, że się boję... Na prawdę zrobiłabym dużo, by było jak dawniej. Może to głupie. Ale chciałam tylko wyrazić co czuję. Nigdzie indziej ten list by nie trafił..

Gość poputak
sprawdz kiedy umrzesz zycie nie jest wieczne

A ja myślałam, że będziemy śpiewać \"Mamo, piszę do ciebie wiersz... Może ostatni, na pewno pierwszy\". Znowu się zawiodłam :(

Gość yaix
ja tez

Gość drugoplanowa jeje
co wam jest? Jaka mama? jaki wiersz? Jej, wpsółczuje Ci..wywnioskować można że jednym słowem ma Cię gdzieś?bynajmniej tak się czujesz.. Pogadaj z nim, ale tak na prawdę szczerze. Tylko nie mow wszytskiego co myślisz, bo to moze się skączyc raz na zawsze

Gość zdrowie na budowie
...samotnosc, to taka straszna trwoga ogarnia mnie, przenika mnie... wiesz, mamo, wyobrazilem sobie ze ze nie ma Boga, nie ma, nie nie ma Boga, nie..."

Gość drugoplanowa jeje
po chuj z tą piosenką wylatujecie tu ? czy to pasuje do tematu czy jak ? nie rozumiem was!

Gość też nie bardzo wiem skąd
wiersz? A ja myslałam. że Rysiek śpiewał "list" :)

Bo to forum i każdy może pisać co se chce :p A po drugie, właśnie, że Rychu śpiewał wiersz. Też zawsze uważałam to za bezsensowne. A po trzecie, zamiast pisać takie pierdoły, że ochhh on ma mnie w dupie, to się trzeba wziąć w garść i spojrzeć prawdzie w oczy. 🖐️

Gość czy masz na imie Agnieszka

Gość nie agnieszka juz tutaj
nie mieszka