Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k k k aruzella

Dlaczego s t a r e kobiety są zazdrosne o młode atrakcyjne ?

Polecane posty

Gość k k k aruzella

Boją się :) i trzymaja na smyczy* nie swojego pana ,bo jeśli byłby mężem , rozumiem , ale kiedy nie jest.To zły znak.

Gość poputak
bo musza miec za co oplacic hydrokolonoterapie

Gość Rudolf Wspaniały
Przyznam szczerze, że głupszego pytania na kafeterii nie czytałem. :(

Gość chyba78
Chyba cos ci sie pomyslilo ?

Gość osa zła
a czemu wszystkim małolatom wydaje się, że są takie zajebiste i, że każda stara kobieta zazdrości im wyglądu i młodości no i oczywiście, że może mieć każdego faceta a już szczególnie faceta starej, zazdrosnej baby?

Gość Rudolf Wspaniały
A dlaczego wolimy bardziej dobrej marki, szybki i elegancki samochód od starego rupiecia malucha ? :)

Gość stara/młoda
no właśnie Rudolfie... ...dobrej marki, elegancki...jakoś dziwnie te sprawy nie kojarzą mi się z tandetnym małolactwem... Zadam najpierw pytanie co to znaczy stara? ...a potem odpowiem na pytanie - tytuł.... Otóż moi drodzy kiedy miałam wasze lata wydawało mi się, że to musi być okropne mieć 30 - 40 lat, być taką starą...myślałam podobnie jak wy, że te starsze MUSZĄ być zazdrosne... Teraz kiedy ich dożyłam - tak, tak d o ż y ł a m - bo w dzisiejszym świecie - pełnym chorób i wypadków nie wszystkim to jest dane....śmiać mi się chce ze swoich myśli sprzed lat...i nie uwierzycie! - jestem pewna, że wiele waszych rówieśnic zazdrości mi!!! Bo kochane laseczki w międzyczasie świat bardzo się zmienił i choć czas w miejscu nie stanął to dał nam - tym starszym tak wiele możliwości "zatrzymania" tegoż, utrzymania urody...Oczywiście trzeba na to kasy i tu UWAGA! - my ją najczęściej mamy (zawód, doświadczenie, wiedza, znajomości), mamy na ciuchy, samochody, wycieczki zagr. etc a wy zachłystujecie się swoją młodością przeżywając w środku frustracje, że większość tego co w sklepach, salonach pozostaje dla was w sferze marzeń.... Dam wam radę - zamiast bujać na w obłokach względnej młodości, zamiast podniecać się sprawami nieistotnymi, odpowiedzcie sobie na pytanie co robicie ze swoim potencjałem, zacznijcie myśleć, że czas leci wszystkim jednakowo, żebyście za chwilę nie obudziły się...w naszym wieku, ale...bez tych możliwości, co my mamy...bo wtedy...rzeczywiście będziecie zazdrosne o te "młode, atrakcyjne"...

Gość im a man XXIs w
kobiety to jak wino czym wiecej młodych kipierów tym lepsze i nie zazdroszcza młodym bo maja obok siebie synka ogiera

Gość stara/młoda
i jeszcze wam coś powiem... moja mama, która w młodości też była piękną kobietą, a dziś jest już rzeczywiście niemłoda T A K Ż E nie jest o nic zazdrosna, cieszy się razem ze swoimi dziećmi i wnukami, że doczekała tych czasów, że otoczona jest miłością, że wszyscy się kochają, że Pan Bóg daje zdrowie, itd itd.... Młodość drogie dzieci przemija i to dość szybko - ważne jest co z nią zrobiłyśmy... Myślę, że zazdrosne są puste baby, które nie mają z czego czerpać satysfakcji - siedzą stare, zapuszczone, zaniedbane, często chore, bez dzieci, samotne....siedzą i patrząc w lustro w i d z ą swoją starość...myślą o niej....podobnie jak kiedyś o....młodości.... Czy takie są wasze mamy?? Zgadłam?! Uważajcie zatem, żeby to samo nie stało się z wami.....:D

Gość som som
hehe dobrze napisane:) i jeszcze cos...kiedys "laska" tyczylo pieknych dziewczyn dzis kazda dziewczyna to laska:D co za czasy:O

Gość Podoba mi się ten topik
Zależy, jak podchodzi się do słowa STARA zadbana starsza kobieta, nie ma czego się bać, czy zazdrość młodej laseczce, bo sama nią jest.

Gość stara/młoda
oczywiście - s t a r o ś ć - to pojecie, które szczególnie dzisiaj może być potraktowane jako dość względne... bywają 20-latki wyglądające jak 30-ki, ale i 40 latki - wyglądające ja 25-latki...o samopoczuciu nie mówiąc.... Nie mówię już o możliwości wspomagania się wszelkimi osiągnięciami kosmetyki, chirurgii etc....

Gość a dlaczego zaraz
Stopka świadczy o klasie. Także. :P

Gość stara/młoda
o matko!!! koniec z mojej strony - znowu zaczyna się bajoro! miłego dnia!

Gość a dlaczego otyli zazdroszczą
szczupłym?

Gość dr hałs
bo kobiety wogole sa zazdrosne a stare do tego na sile probuja zachowac mlodosc

No co wy, przecież młódki są zazdrosne o zwiotczałą nieelastyczną skórę /mimo że i tak ponaciąganą/ ryczących kilkudziesiątek młodych duchem :D

Gość frenti
Oj ludzie, jak ktos jest zazdrosny o cokolwiek, to znaczy, ze sam jest w zyciu nieszczesliwy i moze to byc zarowno 20latka jak i 45latka. Stara/mloda ma racje, zycie tak szybko plynie, ze zamiast zastanawiac sie kto mi zazdrosci, ale ja komu lepiej skupcie sie na terazniejszosci i na jakosci zycia. Jeszcze niedawno mialam 20lat i wspolczulam 25latkom, ze sa juz takie dorosle i stare, a teraz sama mam 25lat i nie moge w to jeszcze uwierzyc.

Gość frenti
*albo ja komu

Moim zdaniem tylko zakompleksione kobiety sie tak zachowuja. Sa tez piekne, dojrzale 40stki ktore klasa , elegancja i tym \'czyms\' bija na glowe malolaty. ale takich to niestety bardzo malo.

Gość a ty co pryszczata
?????

Gość matuzalemowska
zazdrosne są te które zmarnowały swoją młodość! te które się nażyły nie maja czego,wszystko co mają młode one już miały i przeżyły ...jak mogła bym zazdrościć swojej pięknej i mądrej córce???i nie boję się o męża bo wiem z kim się związałam:))))