Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k k k aruzella

Dlaczego s t a r e kobiety są zazdrosne o młode atrakcyjne ?

Polecane posty

Gość 23latka
mloda/stara lepiej bym teog nie ujela ;) poa trymi mlodymi kobietami ktore naprawde maja kase i moga zyc pelnia zycia, reszta to galerianki albo szukajace sponosra. ale przeciez wszystkie im tego zazdrosimy ;))

Gość stara/młoda
zajrzałam na chwilę, żeby sprawdzić czy ulubiona przez wszystkich interlokutorka wzięła sobie do serca to, co o niej sądzą inni i oddaliła się celem przemyślenia....ale widzę, że nie tylko pozbawiona jest poczucia godności, ale na dodatek jest głupia i sądzi, że zmieniając nick nie poznają jej....hahaha ...a wracając do meritum - zastanawiam się skąd u kogokolwiek pomysł na założenie takiego topiku... wyobrażam sobie, że bierze się to chyba z poczucia zadowolenia ze swojego wyglądu, zachwytu w stylu "jaka jestem młoda"... Właściwie to szkoda słów na komentarz, raczej trzeba współczuć.. Młoda, naprawdę atrakcyjna czytaj wartościowa kobieta panuje nad swoimi prymitywnymi odruchami uzewnętrzniającymi się buchającym zadufaniem - taka zdaje sobie sprawę, z upływu czasu, przemijania i stara się to wykorzystać na pracę nad sobą, także...dla przyszłości... Jakim trzeba być głupim i pustym, żeby dokonywać porównania spraw naturalnych, niezasłużonych i dokonywać zestawienia - "ja jestem młoda, 'atrakcyjna' (?), a ona jest stara" - to żałosne... Sugeruję zadanie sobie pytania - jaka będę ja w wieku 40-50 lat - i odpowiedź - bez bujania w chmurach w stylu "za chwilę wyjdę za mąż za milionera i będę miała wszeeeeeeelkie możliwości"... Odpowiadam - popatrzcie na odsetek "młodych, atrakcyjnych" 20-tek w stosunku do atrakcyjnych 40-50-tek....pewnie z rachunku prawdopodobieństwa wyjdzie coś mało optymistycznego dla was "młode,atrakcyjne", bo jak to jest z nami - "starymi" - to my już wiemy...hihihi!!!

Gość a dlaczego zaraz
Mądrze mówisz. A ja mam pytanie do 23latki. Co to są galerianki? :D

Gość 23latka
bardzo mlode kobiety ktore uprawiaja seks w glaeriach, w zamian za jakies drogie ubranie, torebke albo buty.

Gość a dlaczego zaraz
Dzięki, niezłe określenie :D

Gość stara/młoda
jak to w galeriach, czy chodzi o handlowe, bo chyba nie sztuki... gdzie????? z kim????

oj, nie schlebiaj sobie, Bumerangu- zawsze na chwilę po pożegnaniu powracający, aż tak żywo Tobą zainteresowana nie jestem:P wolę młodsze:P swoją drogą dziennikarką nieobeznana z odpowiedzialnością za słowo, określenia pejoratywne... czyżby Fakt? pomysł na założenie topiku bierze się stąd, skąd każdy pomysł, niektórzy mają więcej inwencji a że z młodości się autor cieszy - bardzo dobrze nie wiem, skąd takie oburzenie, skoro temat jest o "starych zazdroszczących", a nie "atrakcyjnych 40-50"... do takich chyba autor się nie odnosi... co do optymistycznego wyniku- zgodzę się, dla mnie byłby optymistyczny

Gość Justyn K
A tam, o młode atrakcyjne. O wszystkie kobiety jesteśmy zazdrosne!

Gość miecz1230
Drogie panie to prawda że młodość szybko mija zwłaszcza u kobiet , mam 70 lat to znaczy stary pryk , tylko z tą różnicą że ja mogę mieć 18, 25, 30 letnie kobiety a kobieta powiedzmy po 50 nawet za kasę musi się nabiegać by miala młodego ogiera . Ja płacę i mam prawie każdą to zależy tylko od ceny , Jest to przykre lecz niestety prawdziwe. Piękne młode dziewczyny , sami widzicie jak pokazują aktora , faceta nadzianego milionami to co ? koło niego starsza nobliwa pani? , nie młoda laska , czy to miłość ? niestety raczej dobrobyt zapewnienie dzieciom byt no i sobie . Tak kalkulują piękne kobiety i poniekąd mają rację , a młodego do igraszek zawsze znajdzie jeśli stary nie może .

Gość gość
taaa możesz mieć 20 letnie kobiety ty obrzydliwy stary śmierdzący dziadzie z cuchnącymi jajami ale JAK IM DOBRZE ZAPLACISZ, BO BEZ KASY to żadna cie kijem nie tknie obleśny ramolu z go\wnem zamiast mozgu 🖐️

Gość gość
młodego bez kasy też żadna nie chce, chyba że stara rura po 40-ce, która ma nadzianego męża impotenta, bo kobiety za forsę zrobią wszystko, nawet będą żonami impotentów.

Gość gość
nie zazdroszczę nikomu bo za mną też się oglądają mężczyźni choć 40stka stuknęła-)wyglądam młodo choć nie stać mnie na drogie kosmetyki,nigdy o sobie nie pomyślałabym że jestem starą rurą jak ktoś napisał

Gość sweet clementine
są kobiety których się nie da kupić,to kobiety wartosciowe,pracowite nie patrzące na portfel czy urodę,kobiety które potrafią wyzbyć się zazdrosci i pogodzić z upływającym czasem,rzadko ale można takie spotkać

Gość gość
Żadnej wartościowej nie da się kupić. Różnica jest tylko taka, że ty jesteś stara, a ona młoda.

Gość gość
A sa zazdrosne? Ja tego nie zauwazylam.sama Jestem jeszcze mloda i z doswiadczenia wiem ze babki starsze maja juz taki ZYCIOWY luz, to one czesciej mowia mi komplementy, sa sympatyczne, mają inne priorytety, inne podejście do życia. Zupełnie inaczej jest z laskami w zbliżonym wieku-tu to dopiero jest "hejt"

Gość gość
Jeżeli ktoś uważa, że "stare" kobiety zazdroszczą młodym to niech poczeka te 10, 15, 20 lat i sam się przekona czy miał rację czy nie miał i dlaczego. Jeżeli ktoś się kiedyś urodził i nadal żyje to na pewno nie staje się coraz młodszy. Czas doświadcza każdego .

Gość gość
No cóż, młodość i lansowanie się przeminęło, a w głowie jak było pusto tak jest.

Gość gość
Myślę, że każda starsza kobieta chciałaby mieć ciało, twarz i kondycję dwudziestolatki . Wyglądać jak dwudziestolatka-tak ale myśleć i zachowywać się jak ona- ooo nie.

Gość miecz1230
Jedna z pań bardzo młoda wylala pomyje na mnie że stwierdziłem iż każda prawie kobieta odda się facetowi jest to tylko kwestia ceny .Dlatego tak twierdzę bo mam oczy i umiem czytać , za kogo wychodzą młode piękne kobiety ? wychodzą za starych facetów 60 ,70 letni tylko z kasą a one mają 25,30 lat , dobrze jeśli z miłości , lecz nie śmiejcie się , wiem wychodzą za kasę . Nawet piękne aktorki biorą sobie starych ramoli w wieku jak ja 70 . Idą ulicą i przechodzień mówi do pana , ale piękną wnuczkę pan ma , nie to żona .Droga młoda damo nie obrażaj siebie i mnie przekleństwami nie pasujące do pięknej kobiety ,

Gość gość
taaa, masz 70 lat i chwalisz się na kafe, dobry dżołk :D

Gość 28 letnia emerytka
Topik z tyłka :) pani o xywie stara/młoda dobrze pisała o inwestowaniu w siebie i KASIE! :) za to gościówa kreująca sie na zołzę nie kuma czaczy jak widze :P Młode POLSKIE kobiety o ile nie pochodzą z dobrze sytuaowanej rodziny - NIE SĄ ZAMOŻNE to fakt przyrodniczy kochane dzieciaczki. Młoda kobieta z przeciętnej (czyli niezamożnej) polskiej rodziny, jeżeli nie zarabia tyłkiem, nie ma bogatego chłopaka, to może sobie pomarzyć o ubraniach, wycieczkach, rozrywkach, imprezach i komforcie ekonomicznym dobrze sytuowanej, wykształconej 30+ latki z wielkiego miasta, która rozsądnie zainwestowała w karierę i kwalifikacje. Poza tym po co takie durne nabijanie się? Każdy będzie kiedyś stary. Rozumiem, że autorka topiku koniecznie szuka powodu żeby komuś dokuczyć i się dowartościować. Jak Ci się nudzi koleżanko to odrób lekcje albo zrób szkolenie sekretarki. Coś pożytecznego żebyś w markecie nie dygała :)

Gość gość
po co po 6,5 roku odlopywac temat?hmm.