Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaa191919

ładna ale niesmiala...dlaczego?

Polecane posty

Gość julkaa191919

hejka wsyztskim. Jestem mloda,ladna i atrakyjna blondynka....mam powodzenie, nie mialam nigdy trudnosci zeby "wychaczyc'' chlopaka bo to zawsze oni mnie podrywali...ale moj problem jest w tym ze jestem niesmiala...nie umiem wykorzystac swojej urody i atrakcyjnosci...kiedy jestem w towrzysttwie (szczegolnie nowo poznanym) prawie nic nie mowie, krepuje sie, ze palne jakas glupote itd. Jak moge to zmienic zeby wykorzystywac swoje atuty?? pozdrawiam;*

Gość pani fotograf
a moze ta niesmiałosc to własnie twoja zaleta

Gość lalalallilola
właśnie- dlaczego zwalczać coś co może być urocze - nie za dużo byś chciała - masz urodę, wdzięk i wystarczy - skoro fajna z ciebie dziewczyna to zawsze ktoś tam cię odnajdzie nawet jak sama nie będziesz na sibie świadomie zwracac uwagi to za ciebie już twoja uroda zwraca tą uwagę - są ludzie przebojowi ale niezbyt ładnie i znam dużo pięknych ale nieśmiałych (moje koleżanki niektóre) - uważam , ze taki podział jest sprawiedliwy ;) owszem są tacy co mają i urodę i pewność siebie , ale ty i tak jestes w dobrej sytuacji więc nie narzekaj i ciesz się życiem - nie musisz być super przebojowa aby być szczęśliwa - uwierz

własnie przeciez to moze byc twoj atut, facewci lubia koniety kotre moga zawstydzic ;) przeciez jak pierwszy raz walniesz jakas głupote, to pozniej bedzie ci latwiej ja tez nieraz czasem mowie cos głupiego a wszyscy sie z tego sympatycznie smieja :P

Gość lalalallilola
osobiście znam takiego jednego chłopaka - super przystojny , zawsze fajnie ubrany itp. itd. i bardzo koleżeński i miły , ale jednocześnie momentami taki nieporadny i nieśmiały - sam czasami mówi , że np. czegośnie zrobi bo się wstydzi (mówi to tak trochę z humorem) i wszyscy go lubią bo jest uroczy - dziewczyny za nim szaleją bo pomimo wyjątkowej urody jest taki właśnie nieśmiały trochę - i czasami jego kumple niezbyt ładni ale na siłę bardzo głośni i przebojowi w jego towarzystwie wypadają żałośnie bo to wygląda tak jakby chcieli mu dorównać ale wiedzą że uroda nigdy go nie pobiją to chociaz chałapę będą drzec to zostaną zauważeni :D

Gość julkaa191919
Raz pierdłam w towarzystwie, to potem mnie obgadywali że w ten sposób chciałam zabłysnąc

Gość julkaa191919
nie podszywac sie!!!!

Gość gość
tez jestem ładna, mam super powodzenie ale jestem nieśmiuala i nie potrafie nawiazywać rozmowy np w pracy ze znajomymi itd posrane to jest... :)

dziewczyno..temat z 2009 :D chociaż kto wie, może autorka już się przełamała, jeszcze tu siedzi i opowie ci o zmianie :)

Gość gość
jak wy to robicie, ze nagle ni z gruchy ni z pietruchy odpisujecie na temat sprzed lat?? gdzie wy wlazicie zeby to wyszukac***** co piszecie wprowadzajac innych w błąd, po czym ludzie piszą i radza autorom....