Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orzeszki w modzie

co zrobić - czy mogę prosić o Waszą radę?

Polecane posty

Gość orzeszki w modzie

Durzę się w jednym facecie z mojej pracy - tak często przychodził do nas do pokoju, że aż się w nim zadurzyłam :(:o w pracy nie dają mi zarobić, nie uczę się nic w przeciwieństwie do pozostałych osób w dziale, aka zapchajdziura. No i nie wiem co robić -czy szukać nowej pracy czy jak? W dodatku jak ten facet nie odwzajemni moich uczuć to mnie to dor eszty zdołuje.

Gość orzeszki w modzie
wiem, ze ludzie miewaja gorsze probemy, ale jesli ktos chcialby cos napisac to bardzo prosze :) ps.mam nawet plan i chyba lepiej sie poczuje szukajac juz pracy, tylko, ze troche mi zal odchodzic z tej pracy....

Gość orzeszki w modzie
co byscie zrobili i co myślicie? BO ja nie wiem czy dam rade tak ciagle widywac, ja ten facet przychodzi do mojego pokoju i sie w nim podkochiwać....

Gość orzeszki w modzie

Gość orzeszki w modzie
LEvviatan🖐️ Nie, on nic nie wie.

Gość agó.
Skoro nie wie, to zacznij badać teren :D A nad zmianą pracy się poważnie zastanów.

Gość orzeszki w modzie
nie wiem, jak siębada teren :(🖐️

Gość poznajcie sie blizej
a potem nawet lepiej zrobi jak zmienisz prace, nie bedziecie mieli siebie tak od razu dosc...

Gość wodniczka.
spróbuj go uwodzić,ośmielić dać mu do poznania że on ci się podoba.Może to być miły uśmiech tylko dla niego,jakieś bezpośrednie zwrócenie się do niego o coś.

Gość agó.
No nie przesadzaj :P Sprawdź jak reaguje na Twoją obecność, czy chociaż spogląda na Ciebie kiedy wchodzi do pokoju, zagadaj na tematy niezawodowe... :D

to przynajmniej z nim porozmawiaj i spróbuj nawiązać (na początek) jakiś kontakt z nim

Gość wodniczka.
zagadnie o sprawy niezwodowe to dobry pomyłs.Zapytaj jak mu minął weekend,ale wszystko dystkretnie.Daj mu znać że on cię interesuje ale dyskretnie.

Gość orzeszki w modzie
znamy sie wiele miesięcy...jakby cos do mnie mial to by cos zrobil a on tylko zaprosil mnie kiedys na basen

Gość orzeszki w modzie
ja nie moglam pojsc i mu nawet sie nie wytlumaczylam i on od tego czasu rzadziej przychodzi :(

chciał zacząć to odebrał to jako odmowę ale to raczej niczego nie przekreśla zagadaj do niego może się uda :)

Gość orzeszki w modzie
on potem sugerowalm jeszcze raz, zebym wpadla. Sprobuje zadzialac, tylko nie wiem o co moge spytac oprocz tego weekendu.

Gość orzeszki w modzie
ok, dziękuję za rady i wsparcie:)🌻 Spróbuje zagadac:)Teraz idę spać 😴bomzmęczona bardzo ...🌻dobranoc:)

Gość orzeszki w modzie
podnosze