Gość anka 156 Napisano Czerwiec 7, 2009 ale pewnosci nie ma ze facet nie wyszedl w pore! bo skad masz taka pewnosc???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggaaaaabryśśś Napisano Czerwiec 7, 2009 No może stąd, ze wytrysk później jest gdzie indziej? Bo jestes na tyle doświadczoną kobietą, ze wiesz jak wygląda sperma i wiesz kiedy mężczyzna ma orgazm? To się da zauważyć i jednoznacznie stwierdzić gdzie był pełen wytrysk. Płynu preejakulacyjnego opanowac sie nie da i tu niezaprzeczalnie stwierdzić nie można czy on jest czy nie.Nie oszukujmy się i nie zachowujmy jak jakieś za przeproszeniem cnotki które udają że nie wiedzą kiedy mężczyzna szczytuję. Mój mąż odkąd jesteśmy razem kończył mi na brzuchu, piersiach. Nigdy w pochwie a jednak dziecko jest :) Teraz tez stosujemy s. przerywany bo fajnie by było miec jeszcze jedno dziecko a taki stosunek je tez zapewni i to z zaskoczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka 156 Napisano Czerwiec 7, 2009 tak wiem jak wyglada sperma ale czasem facet czekac prawie do samego konca i nie jestes pewna czy cos tam nie zostalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka 156 Napisano Czerwiec 7, 2009 to jak uwazacie ze fajnie by bylo miec dziecko jeszcze to czemu nie stosujecie przerywany z ktorego wiesz ze moga byc dzieci i odbiuerac sobie przyjemnosc z pelnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggaaaaabryśśś Napisano Czerwiec 7, 2009 Wiesz my jesteśmy tacy z lekka niepoukładani, nie lubimy planować, ustalać, uzgadniać. Po drugie ja ze względu na swój zawód praktycznie codziennie widzę kobiety które miesiącami a nawet latami starały sie o dziecko i dopiero po takich długotrwałych staraniach zaszły w ciążę. A ja "niechcący" i to przez s. przerywany. Więc jak raz się udało to może i drugi, tak z zaskoczenia, pozytywnego oczywiście :) Czy to jest odbieranie przyjemnosci? Nie ja tak nie sądzę, mąż tez nie. Wręcz przeciwnie, dla nas to dodaje wiecej "pikanterii" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka 156 Napisano Czerwiec 7, 2009 :) oczywsicie to kazdego decyzja wola :)))) pozdrawiam i zycze milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhduifhyrfyu Napisano Czerwiec 7, 2009 nkjjj - ja nie wiem gdzie ty pobierasz nauki ale jesli masz zamiar być lekarzem to twoi pacjenci będą biedni. Ja też studiuje medycynę i sorry ale jakby jakiś student powiedział, że podczas stosunku przerywanego nie można zajść w ciążę to od razu by został wywalony. I są dwa trzy wyjścia, albo kłamiesz że studiujesz, albo twoi wykładowcy są naprawdę sami niedouczeni, albo co gorsze ty jesteś taka głupia i naiwna że wierzysz w takie bajeczki. Z dobrego serca jeśli naprawdę kończysz studia to idź jeszcze raz na jakieś medyczne ale tam gdzie uczą a nie powielają stereotypów dziecinko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2014 Witam! Odbyłam stosunek płciowy z moim chłopakiem podczas dni płodnych. Był to stosunek przerywany od samego początku z prezerwatywą. Jest jakaś szansa,że mogę być w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2014 Przerywaną to możesz mieć ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach