Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sensia

Wyjazd nad mozre

Polecane posty

Gość Sensia

Mam pytanie w kwestii kwater prywatnych. Czy zdazyło wam się zastać inny standart niż np na zdjęciach w internecie?? albo brak lazienki w pokoju czy cos takiego ?? Z jakiem wyprzedzeniem rezerwowaliscie pokoj ?? Czekam na opinie :)) chce wyjechac nad morze i nie wiem czego mam się spodziewać na miejscu :) pozdrawiam :)

Gość Sensia
up

standard był wysoki cena też:o a na ziemi kłaki psa i ten nieziemski smród mokrego psa w łazience

Gość Sensia
o kurcze a ile placilas ?? bo ja tak planowalam do około 50 zl za osobe. Jak myslicie??

Gość Sensia
do władysławowa :)) ktos jeszce sie wypowie ?? :)

Gość Sensia
to naprawde dużo. Przegladałam oferty w interenecie i ceny były max do 70 złotych a za 30 mozna juz miec calkiem przyzwoity nocleg. No tak tylko czy te zdjecia mowią prawde :))

zdarzyło sie 2 lata temu pojec\hałam ze znajomymi do Jastarni kwatere znalazl kolega przez neta. na fotkach pałacyk , pikny taras , wnetrze jak za tamte pieniadze bajka, kazdy pokoj mial prysznic i toalete, tv, właściciel przemily ( rozmawialismy przez tel) to co zastaliśmy doprowadziło mnie do histerycznego napadu śmiechu przez godzine nie moglam dojsc do siebie:) nie szukaj wnecie niech ci cos poleca znajomi - dobrą rade ci dam:D