Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ostroniks

Pokazywanie obcym ludziom na ulicy

Polecane posty

...zdjęć haha a myśleliscie że czego? Otóż znam pewne osoby, które praktykują pewną zabawę. Otóż posiadają one kilka fajnych fotek znajomych, tudzież znajomych znajomych ale ogólnie znanych ich znajomym xd... Mają z tego dobrą beke, gdyż pokazują je ludziom, a musicie wiedzieć iz foty te są całkiem fajne ;p np. są na nich krzywe ryje, 2 łosiów pokazujących tyłki i wiele innych wspaniałych zdjęć. Mimo, iż jest to genialny pomysł i jest przy tym dużo zabawy to ich otoczenie nei pochwala tego, a nawet jest wrogo do tego faktu nastawione, mimo ze konkretnie tych osób to niedotyczy,a ludzie ktorych pokazywane są foty to nei wypowiadali się ntt.. Co o tym myślicie? :D

Gość Ostronlks
Ja pokazywałem jak byłem mały. Wszystkie kolezanki z osiedla widziały mojego i miały ubaw, że może być tak mały. Pokazywałem też Panu Mieczysławowi nadzorcy kamienicy a on lubił go masować.

Gość Podszywacz skończył z Tobą
:D

za to ty zawsze bałeś taką małą podszyweczką jak tacie brakowało mamy to ją udawałeś

Gość ehhehehehe

ktoś zaszczyciłnas nadzwyczaj wyrafinowaną i yntelygentną wypowiedzią :D dziękuję i proszę o wiecej :D rozuemim ze to z typu "jestem za a nawet przeciw" :D:D:D