Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaOna

Wkurwiająca matka!!

Polecane posty

Gość SmutnaOna

Już nie wyrabiam z moją matką!! Jest tragiczna... Mieszkalam sama 2 lata. Teraz mieszkam z rodzicami i chlopakiem, bo jestesmy za granicą. Zamierzamy wyprowadzić się wkrotce. Z chlopakiem dajemy sobie trochę wolności w związku. Właśnie wyszedł na piwo z kolegami. Ona non stop siedzi i to komentuje, ze na wyjscia jest czas w dzien itp, itd... Zaczelam sie z nia kłocic, tato byl po mojej stronie. W koncu zażyczyla mi, ze jak to mi odpowiada to bede tak miala cale zycie, a wczesniej jeszcze :"to niech Ci tak całe życie chodzi". Jest tragiczną matką, zawsze ma problemy, wyzywa, nic jej nie pasuje i myśli, ze jest Pania wszechswiata i kazdy ma jej usługiwac. P.S. Ona zawsze ma racje. Jak ja bym chciała zeby ona była inna :(. Sorry, ale musialam sie "wygadac" :(

Gość kiedyś zrozumiesz
ze ta Twoja wkurwiajaca matka , ma racje .

Gość obojetnosc jest krolowa
nie wiem czy slyszalas o takim powiedzeniu...jest szczere i prawdziwe, a szczegolnie ..dziala...ale musisz uzbroic sie w cierpliwosc i to ogromna..powiem ci ze warto, obojetnosc dziala na ludzi jak trucizna, zabija w nich pewnosc siebie...nie zwracaj uwagi na to comoiw, ja to sprawdzilam na sobie...dziala...mowiac jezykiem roboczym, nie zwracaj uwagi na to co mowi...nie wdawaj sie w awantury...tylko ze to wymaga czasu...ale naprawde tyle czekac...w koncu da ci spokoj...pozdrwaim

Gość a ile macie lat ty
i twój chłopak?

Gość offerm a
na twoim przykładzie widać wyraznie, że niedaleko padło jabłko od jabłoni - jak nie wiesz co to znaczy zapytaj mamuśki :P

Nie będzie po Twojej myśli ale mama ma zupełną rację. Chłopak nie powinien z kolegami chodzić tylko siedziec z Tobą.Ileż ja spotkałam takich par, w których była własnie taka swoboda, tylko że te pary to długo parami nie były.A jeśli już doszło do ślubu to równie szybko był rozwód. Kiedyś to zrozumiesz i pomyślisz, że jednak matka miała rację. A Twój ojciec to niby dlaczego stoi po Twojej stronie? ano dlatego, że sam jest facetem i marzy mu się taka swoboda albo taka ma i Twoja matka czuje się samotna i nieszczęśliwa w małżeństwie. Pamiętaj, że matka chce wyłącznie dobra dla swojego dziecka, nawet wtedy gdy Tobie wydaje się wredna.

Gość jakaś tam taka
a dlaczego nie ma miec prawa czasem prawa z kolegami wyskoczyć ? od czasu do czasu każdy może i on z kolegami i ona z koleżankami byle nie za często

Gość Wkurwiony /
Mnie tez matka wkurwia:/ wyjechałem z niąnad morze, pod pretekstem szukania kwatery na lipien, bo przez neta wolała nie sprawdzać, bo moze nie byc taka jak w opisie i taka tam gadka szmatka... Gnije tu juz 6 dzien, starsza nawet dupy nie ruszyła, zeby sprawdzic jakies kwatery!!! siedzi albo na plazy albo na miescie!!!! (na plazy 2 dni bo reszta brzydka pogoda była!!!!!) Ja pierdole nawet mi wrócic do chaty nie pozawala :/ (Wlkp) Powiedzcie jak mam do niej dotrzec ze nie ma racji i ze jak chce to moge wrócic!!! (tylko bez głucpich komentarzy w stylu "do ciebie trzeba dotrzeć" albo "ona ma racje" itd... Ps. Od 1 dnia wyjazdu wiedziała, ze jestem umowiony z kumplem na sobote (dzisiaj) a wczoraj mowi mi, ze jeszcze jeden dzien zostajemy(!!) bo ona jeszcze nie sprawdziła tych jebanych kwater!!! Dzisiaj rano z kolei obudziła mnie mowiac, ze nie interesuje ją, to co ja chce i czy sie umowiłem na dzisiaj i ze zostajemy jeszcze 3 dzni bo jest ładna pogoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!