Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliczności 1234

Po czym poznać miłość

Polecane posty

Gość takasobie.....
czuje sie i owszem, tylko potem sie dziwimy - a tak nas kochał i znalazł sobie inną... ..bo może nie czuł się kochany?

Gość śliczności 1234
no to inaczej - a tak wczoraj sie kochaliśmy, a dziś jest z inną...

Gość takasobie.....
skoro zdradza to musi być jakiś powód...zapytasz czy przez to przestał kochać?-wcale tak nie musi być

Gość śliczności 1234
no to jeszcze inaczej - tak wczoraj się kochalismy, a dzisiaj kocha inną...

Gość lolinkajedna
bo to tylko puste słowo i tyle Zyj tak by było ci dobrze i nie trać chwil na zastanawianie się I tak będziesz kiedyś cierpieć, po co na własne życzenie

zauroczenie - > zakochanie -> ....->znienawidzenie zauroczenie trwa do 3 lub 6 miesięcy zakochanie do 3 lat tak zwany kryzys gdzie większość par małżeństw się rozpada i do piero po tym następuje prawdziwa miłość miłość nie od dziś istnieje mężczyźni szanują te kobiety które potrafią szanować same siebie http://adonai.pl/czystosc/?id=18 komentarz Mam poważny problem ... chłopak któtego bardzo kocham z którym jestem niecał rok wie że mam swój pierwszy raz za sobą ( z chłopakiem z którym byłam 3 lata) !! on nie może tego znieść ( ja zresztą też .. byłam taka niedojżała - nie wiedzialam jakie moga byc tego konsekwencje ).. na dodatek mój były chodzi na tą sama uczelnie co ja i studiuje ten sam kierunek więc widze go codzienie !! nie wiem co mam zrobić ... nie cofne czasu-... tak bardzo chciałabym zachować ten "skarb" do ślubu (chciałabym to ofiarować swojemu męzowi ) ... !!

Gość Bezmiłości
bez miłości faceta można żyć calkiem miło Wystarczy kochać i szanować siebie Co to jest milosć? Słowo, tylko słowo którego można nigdy nie wypowiedzieć Czy ktoś nas kocha?Ludzie kochają być zaspokojeni, szczesliwi, dla każdego szczęscie oznacza cos innego, dla mnie to swiety spokój.