Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjhdujfdjg

Jak wspominacie lata 90-te? Co wam się z nimi kojarzy?

Polecane posty

Gość fjhdujfdjg

Gość bezrobocie i pauperyzacja ludz
i :-O

Gość z upadkiem gospodarki
Wyprzedażą majątku za grosze obcym firmom :O

lata 90 to moje dziecinstwo wiec kojarza mi sie z graniem w krola, klasy, gume:) z ubioru to pamietam workowate ubrania i dzinsy piramidy, zarowiaste kolory i buty na kotornach. nie zapomne tez o spodniach dresowych z 4 pasami :classic_cool: kazdy dzieciak na osiedlu takie mial :) lata 90 zawsze beda kojarzyly mi sie z panem tik takiem, fasolkami, 5-10-15 i telerankiem, brygada rr, gapulka, czarodziejka z ksiezyca i innymi programami dla dzieci (a bylo ich wtedy duuuuuuuuzo:) ) z muzyki to pamietam kelly family (bylam ich wielka fanka :O :P ), spice girls i backstreet boys. no i byla to era dzikiego techno dj bobo, blumchen, capitan jack itp:classic_cool: pamietam tez pegazusa:) gralam na nim calymi dniami lata 90 byly super :D

W latach 90 - tych byłam nastolatką i szalałam na dyskotekach...DJ Bobo, La Bouche, Scooter, Captain Jack...zakochałam się w chłopcu, który później został moim mężem...:)

Gość Lektorkaaa
Ja kojarzę te lata głównie z muzyką :) Spice girls, Backstreet boys, Alanis Morisette, Varius Manx itd.

balbinkaa :) mi też lata 90 kojarzą się m.in. z Czarodziejką z Księżyca :) pamiętam jak wszyscy na podwórku się w to bawili :D

Gość FankaBONjovi
Jestem rocznik 80,lata 90to stawalam sie nastolatka-muza bon jovi,plakaty na scianach,cala szafa na górze w ustawionych puszkach ktore sie wtedy kolekcjonowalo,mr.president i coco jumbo,spodenki dzinsowe z postrzepionymi brzegami,podkoszulki z idolami,beztroska,zabawa,plany,marzenia i uparta glupota i naiwnosc.ale to byly piekne lata,chce znow miec 14lat i cofnąc sie do lat 90 plis!;)

Gość Phippa
z Beverly Hills 90 210 :classic_cool: