Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aymamaaaaaa

czy to normalne?

Polecane posty

Gość aymamaaaaaa

jak sie komus nudzi to prosze zeby mi napisal czy jestem normalna. mam 20 lat, od roku mieszkam tysiace kilometrow od rodziny. mam chlopaka, kocha mnie nad zycie, ale ja caly czas pytam go czy mnie kocha, wymyslam historie, ze jemu na mnie nie zalezy, ze podobaja mu sie inne, chociaz powodow zadnych mi nie daje...ciagle pytam: ale dlaczego ty mnie kochasz? nie mam zadnych powazniejszych problemow w yciu ale mimo wszystko nienawidze siebie i caly czas mysle o smierci, wyobrazam sobie moje samobojstwo..jak stoje na ulicy i czekam na zielone wyobrazam sobie co by sie stalo gdyby skloczyla pod samochod... na przemian objadam sie i stosuje glodowki...dzisiaj najadlam sie czekalady i wypilam duzo alkoholu..co sie ze mna dzieje? wszystko jest mi obojetne...chociaz nie widac tego po mnie...z latwoscia potrafilabym oddac za kogos zycie..bo mi jest obojetne...co mi jest? mam juz dosc..mam 20 lat a mysli jak 16 latka...zapomnialam dodac ze przed rokiem mialam powazna dèpresje...

Gość aymamaaaaaa
ide sobie zrobic drinka z parasolka...

Gość on od podstaw
moja droga masz zanizona samoocene potrzebujesz dowartosciowania i pewnie dlatego tak czesto chcesz zeby vo to mowil pogadaj z chlopakiem i z psychologiem ja bym Cie wysłuchal na miejscu twojego faceta

Gość aymamaaaaaa
tak, mam bardzo niska samoocene...mysle, ze nie osiagnelam nic w zyciu i nie zasluguje na milosc. placze kazdej nocy, mimo ze w ciagu dnia jestem "normalna"...chyba bede musiala umowic sie na wizyte do psychologa bo mecze sie juz tak od 11 roku zycia